پرواز مجدد نخستین هواپیمای خورشیدی به 2016 موکول شد

 

در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد.

تاریخ ویرایش: 29 تیر ماه 1394

پرواز مجدد اولین هواپیمای خورشیدی جهان به دلیل آسیب های متعدد و تعمیرات آن به سال ۲۰۱۶ میلادی موکول شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ماه های اخیر، پرواز هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس (Solar Impulse) با اخبار متفاوتی همراه بوده است. این هواپیما توانسته بود پروازهای موفقیت آمیزی را انجام دهد. سفر تاریخی سولار ایمپالس در نهم ماه مارس از ابوظبی امارات آغاز شد.

هواپیمای خورشیدی ایمپالس-۲

خلبانان این هواپیما امیدوار بودند که در سال آینده هواپیمای سولار ایمپالس 2 در همین نقطه و پس از گذراندن ۱۳ مرحله کامل گردش به دور زمین فرود موفقیت آمیزی داشته باشد. بخش مهمی از مراحل این پروژه شامل پرواز ۵ شبانه روزی بر فراز اقیانوس اطلس بود.

اما در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد زیرا آسیب های وارده شده به باتری زیاد و قابل توجه بوده اند. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد. گروه مهندسی سولار ایمپالس علت آسیب به باتری های این هواپیما را این گونه شرح داده اند:«باتری ها سریعتر از زمان مورد انتظار در طول پرواز حرارت پیدا کردند که دلیل آن را هم محفظه فوق ایزوله شده و ارتفاع زیاد هواپیما می توان دانست.»

این هواپیما انرژی مورد نیاز خود را تنها از خورشید کسب کرده و خلبانان سولار ایمپالس 2 امیدوارند با کمک این هواپیما بتوانند به مردم سراسر جهان استفاده مؤثرتر از محیط زیست و داشتن رفتاری دوستانه با آن را یادآوری کنند. این هواپیما با استفاده از ۱۷ هزار سلول خورشیدی پوشانده شده که نیروی لازم برای عملکرد موتورهای آن را تأمین می کنند. نکته جالب توجه پهنای بال سولار ایمپالس 2 است به طوری که از بوئینگ ۷۴۷ نیز فراتر بوده اما وزن آن تنها ۲۲۶۰ کیلوگرم است، یعنی چیزی درحدود وزن یک خودرو!

از آن گذشته بخش قابل توجهی از این وزن مربوط به باتری حجیم هواپیما می شود که انرژی خورشیدی تولید شده توسط سلول های خورشیدی را ذخیره و برای استفاده در شب وارد سیستم موتوری آن می کند.

بیشتر بخوانید
تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید