بوم‌نگاران هوشمند امید (ست پلت)

این شرکت در سال 1398 در حوزه پردازش تصاویر ماهواره‌ای با ترکیب با هوش مصنوعی برای ارائه مشاوره در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی تأسیس شد.

‌‌هواپیماهای توربوپراپ بومی چین در انتظار عضو جدید

سومین عضو خانواده‌ی هواپیماهای توربوپراپ سری MA60، به نام پروژه‌ی هواپیمای MA700، اکنون مراحل نهایی تجمیع را می‌گذراند و قرار است تا نیمه‌ی سال 2020 رونمایی و نخستین پرواز آن انجام شود.

تونل باد چیست و اجزای اصلی آن کدام است؟

افزون بر کاربردهای مرسوم تونل باد در حوزه‌های مکانیک و هوافضا، این دستگاه‌ها در حوزه‌ی معماری و شهرسازی نیز کاربردهای متنوعی دارند.

6 استارتاپ هوافضایی نوآورانه و موفق سال 2019 که باید آن​ها را بشناسیم

امسال تاکنون سرمایه​گذاری در استارت​آپ​های هوافضا تقریباً به یک میلیارد دلار رسیده است.

دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بین‌المللی

معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت داده‌های ماهواره‌ای از 10 ماهواره بین‌المللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمان‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

سه نوع ماهواره بومی در دست توسعه و ساخت است

درآمد سالیانه فروش تصاویر ماهواره ای و خدمات ارزش افزوده آن نزدیک به چهار میلیارد دلار است که این رقم در سال های آینده به حدود 150 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

ویرجین گلکتیک با همکاری بوم به دنبال ساخت هواپیمای مسافربری فراصوت/ریچارد برانسون در جستجوی آینده حمل و نقل هوایی (+تصاویر)

شرکت «ویرجین گلکتیک» با همکاری شرکت بوم (Boom) قصد دارد مدت سفرهای هوایی طولانی را به طرز چشمگیری بکاهد. در همین راستا هواپیمایی خواهد ساخت که با دو برابر سرعت صوت پرواز می‌کند.

دکتر مسعود برومند، دانشیار دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

رونمایی از هواپیمای مسافربری مافوق صوت XB-1 (+تصاویر)

اگرچه هواپیمای XB-1 به طور قابل ملاحظه‌ای کوچک‌تر از هواپیماهای تولیدی است، اما استخوان‌بندی مشخص مقامات کارخانه Boom اعلام کرده‌اند که طراحی این هواپیما براساس درس‌های آموخته شده از ساخت و عملیاتی کردن کنکورد مشترک انگلیس و فرانسه است.

رونمایی از موتور توربوجت «اوج»؛ نخستین موتور توربوجت ملی ایرانی (+عکس و مشخصات)

نخستین موتور توربوجت ملی «اوج» قابلیت عملکرد پروازی تا ارتفاع 50 هزار پا را دارا بوده و مجهز به سامانه‌های متعددی است که در شرایط مختلف عملیاتی و محیطی از توانمندی بالایی برخوردار است و قابلیت نصب بر روی انواع پرنده‌های با وزن برخاست حداکثر 10 تن را دارا می‌باشد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری