پارکینگ اختصاصی درایستگاه فضایی بین‌المللی

از آنجا که پیش بینی می شود ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال های آینده شاهد تردد بیشتری باشد، این محل پارکینک مورد استفاده فضاپیماهای تجاری قرار خواهد گرفت. این توقفگاه پیشرفته‌تر از ایستگاه‌های پهلوگیری فعلی است و امکان پارک خودکار فضاپیما را میسر می سازد. در سیستم های فعلی، پهلوگیری فضاپیماها توسط فضانوردان صورت می گیرد.

برنامه ناسا برای واگذاری ایستگاه فضایی بین‌المللی به بخش خصوصی

ناسا در تلاش برای خروج از مدار زیر زمین به سمت اهداف ماه، مریخ و سایر مقصدهای دور است که در آن صورت، افزایش بودجه ایستگاه فضایی برای پس از سال 2024 غیرممکن خواهد بود. ناسا هنوز خریدار خاصی را معرفی نکرده اما دو نهاد تجاری در حال افزودن تجهیزاتی به ایستگاه فضایی هستند. در حال حاضر یک آداپتور الحاقی جدید به ایستگاه اضافه شده که از ماموریت‌های فضاپیماهای بوئینگ و اسپیس‌ایکس حمایت خواهد کرد.

ورود نخستین سری ایرباس‌ها به ایران؛ احتمالاً در اواخر پاییز

وزیر راه و شهرسازی گفت:‌ اولین سری از هواپیماهای جدید ایرباس به شرط ارائه مجوزها از سوی اوفک احتمالا تا اواخر پاییز وارد ناوگان هوایی کشورمان می‌شود. نوسازی ناوگان هوایی با خرید بدون واسطه هواپیما از ایرباس و بویینگ به عنوان یکی از موفقیت‌های پس از برجام نه تنها در حوزه وزارت راه و شهرسازی بلکه در سطح کلان و ملی قلمداد می‌شود.

تصمیم ناسا برای اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی با استفاده از تجهیزات شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس

هنوز ناسا شریک تجاری خود برای برنامه بلندمدت اعزام فضانورد را مشخص نکرده است اما به‌طور حتم یکی از دو شرکت بوئینگ و اسپیس‌ایکس در فهرست این سازمان قرار خواهند داشت و نخستین اعزام از این نوع برای سال 2017 برنامه‌ریزی شده است.

فضانوردان ناسا چشم‌انتظار فضاپیمای جدید

نکته قابل توجه در این نگرش جدید آن است که دولت آمریکا برای اعزام فضانوردانش به ایستگاه فضایی و در کل زیر مدار، دیگر نه به ناسا بلکه به شرکت‌های خصوصی همچون بوئینگ و اسپیس‌ایکس دل بسته است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شرکت بوئینگ در اوایل سال ۲۰۱۸ فضانوردان را راهی ایستگاه فضایی بین المللی خواهد کرد.

پیشرفته‌ترین هواپیماهای دنیا در نمایشگاه فارنبرو انگلستان

برای طرفداران حمل و نقل هوایی انگلیس، هیچ چیز مانند نمایش هوایی بین‌المللی فارنبرو (Farnborough) وجود ندارد. این نمایشگاه هر دو سال یکبار در غرب لندن برگزار می شود. در ادامه قصد داریم ۳ هواپیما که در این نمایشگاه بیشترین بازدید را داشتند و بسیار متفاوت بودند بررسی کنیم، چرا که ممکن است در آینده خود شما یکی از افرادی باشید که با آن ها سفر می کنید.

درخواست بویینگ از دولت آمریکا در خصوص مصوبه منع فروش هواپیما به ایران: وتو کنید

در چنین شرایطی قطعا بازار صنعت هوانوردی ایران یکی از بهترین گزینه‌های پیش‌روی شرکت بوئینگ است. این بازار که حدود چهار دهه قبل یکی از اصلی‌ترین مشتریان این شرکت هواپیماساز را به وجود آورده و ناوگان ایران را به عنوان یکی از تکیه‌گاه‌های تجاری مطرح می‌کرد، حالا و به دنبال اجرایی شدن برجام این فرصت را پیدا کرده تا بار دیگر از بوئینگ هواپیماهای جدید بخرد.

شرکت هوافضای بویینگ 100 ساله شد

امروز بوئینگ، شرکت بزرگ هوافضایی جهان صد ساله شد. تاسیس این غول پیشرو در صنعت هوافضای جهان به سال 1916 بر می‌گردد. بوئینگ، نخستین و بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان در ساخت هواپیماهای تجاری و دومین شرکت بزرگ در ساخت سیستم‌های دفاعی جهان است.

احتمال پرواز 80 فروند میتسوبیشی در آسمان ایران

احتمال دارد ایران بخشی از نیاز خود به هواپیما‌های نو را از طریق ژاپن برطرف کند. آن‌طور که منابع خبری ژاپن روز گذشته اعلام کرده اند، شرکت میتسوبیشی در حال مذاکره با ایران برای فروش 80 فروند هواپیمای 70نفره منطقه ای است.

منتظر بزرگ‌ترین هواپیمای جهان باشید

پل آلن از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت که نشریه فوربس وی را به عنوان چهلمین فرد ثروتمند دنیا معرفی می کند، حالا و در صدر شرکتی به نام Vulcan Aerospace باز هم به فکر کسب ثروت از راه علم و فناوری است. او ایده استفاده از هواپیما برای پرتاب راکت و ماهواره به فضا را به واقعیت تبدیل می کند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری