همکاري دانشگاه محقق اردبيلي با سازمان صنايع هوايي

به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر محمد نریمانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار است این سه سازمان در برگزاری دوره های آموزش هوانوردی، ترویج دانش هوایی، اجرای طرح ­های پژوهشی،پایان‌نامه­‌ها و رساله ­های تحصیلات تکمیلی مرتبط با هوافضا و سایر موارد آموزشی و پژوهشی همکاری ­کنند.

ملاقات ستاره دنباله دار چوری با خورشید

ستاره دنباله دار پی ۶۷ یا چوری که از اوت سال گذشته کاوشگر فیله را بر روی خود دارد حوالی ساعت دو بامداد با سرعتی معادل سی کیلومتر در ثانیه به نقطه ای از مدار خود رسید که در یکصد و هشتاد و شش میلیون کیلومتری خورشید و در نزدیکترین فاصله تا آن قرار داشت.

برای گردش در مریخ سوار بالگرد شوید!

سیاری از مردم و به ویژه علاقمندان به فضا و سفرهای فضایی، رفتن به مریخ را جذاب ترین و خیال انگیزترین رویداد تاریخ می دانند اما فاصله زیاد این سیاره با زمین (ناسا اعلام کرده این سفر در صورت تحقق با تجهیزات امروزی نزدیک به ۶ ماه طول می کشد) و مخاطرات پیش روی فضانوردان از جمله پرتوهای مرگبار کیهانی مانع از واقعیت یافتن این رؤیا می شود.

تلاش ایرلاین‌های ایرانی برای مذاکره با شرکت‌های هواپیماسازی دست اول جهان

 

قطعا با توجه به بحث لغو تحریم‌ها ایرلاین‌های ایرانی تلاش خود را برای مذاکرات با شرکت‌های هواپیماسازی دست اول جهان آغاز کرده‌اند و امید این وجود دارد که در آینده نزدیک تعداد قابل توجهی هواپیمای جدید به آسمان ایران اضافه شود.

شبیه‌سازهای پرواز ساخت ایران

شبیه‌ساز سیستمی است که تلاش دارد تا تجربه پرواز یک هواپیما را به صورت واقعی در نزدیک‌ترین شرایط ممکن شبیه‌سازی نماید. انواع شبیه‌ساز پرواز از یک بازی ویدیویی تا اندازه واقعی یک کاکپیت هواپیما وجود داشته که بر روی پایه‌های هیدرولیکی قرار دارد و توسط یک کامپیوتر بسیار پیشرفته هدایت می‌شود. شبیه‌سازهای پرواز به صورت گسترده‌ای توسط صنعت هوانوردی و امور نظامی برای آموزش خلبان‌ها، بازسازی سوانح پروازی و یا حتی برای پیشرفت و بهینه‌سازی هواپیماهای موجود به کار گرفته می‌شود.

کنترل ربات‌های زمین از ایستگاه فضایی بین‌المللی

 

آژانس فضایی روسیه با همکاری آژانس فضایی آلمان در حین اجرای ماموریت اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی، سیستم جدید کنترل ربات از مدار زمین را آزمایش کرد. این ربات ها در مونیخ و سن پترزبورگ قرار داشتند.

هندوستان پنج ماهواره انگلیس را به مدار زمین پرتاب کرد

 

سازمان تحقیقات فضایی هند روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: هندوستان پنج ماهواره تحقیقاتی انگلیس را با موفقیت به مدار زمین پرتاب کرد. این ماهواره ها از مرکز فضایی «ساتیش دهاوان» در 80 کیلومتری شهر چنای در جنوب شرقی هند به فضا پرتاب شد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری