شرکت بلو اوریجین (Blue Origin)

بلو اُریجین (به انگلیسی: Blue Origin) یک شرکت آمریکایی خصوصی فعال در زمینه هوافضاست این شرکت توسط بنیانگذار آمازون جف بزوس راه اندازی و دفتر مرکزی آن در کنت ایالت واشنگتن می‌باشد.
فعالیت اصلی این شرکت، پروازهای فضایی زیرمداری است.

ناسا به دنبال ساخت ایستگاه فضایی بر روی زمین (+تصاویر)

اداره‌ی ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ساخت ایستگاه‌های فضایی بر روی زمین، شش شرکت را به همکاری دعوت کرده است. قرار است از این ایستگاه‌ها برای قرار گرفتن مسافران فضا در آنها به منظور تطبیق بدن فضانوردان با توجه به شرایط ویژه فضا استفاده شود. شرکت «بویینگ» ساخت سیستم اولیه محیط فضا را طراحی می‌کند.

هواپیمای الکتریکی ایرباس می تواند آینده هوانوردی را شکل دهد

وسایل حمل و نقل الکتریکی زمینی مشکلی در زمینه دامنه حرکت ندارند زیرا هنگامی که شارژ باتری آنها به اتمام می رسد همانند یک هواپیما از آسمان سقوط نخواهند کرد. با این وجود، تیم ایرباس راه حلی برای این مساله ارائه کرده که شامل پرواز هیبرید الکتریک می شود و این چیزی است که در هواپیمای E-Fan 1.2 شاهد استفاده از آن هستیم.

هواپیمای جدید ایرباس جایگزین ماهواره‌ها

‌برای ارسال هواپیمای فاقد بال و بلند پرواز جدید ایرباس به لایه استراتوسفر زمین دیگر نیازی به سامانه پرتاب گرانقیمت موشکی نیست بلکه کافیست تا با نصب هواپیمای دوکاره در قسمت بیرونی یک هواپیمای بلند پرواز عملیات صعود تا مدار زمین را با هزینه کمتر انجام داد.

شرکت اسپیس‌اکس (SpaceX)

اسپیس‌اکس (SpaceX)، نام یک شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری در آمریکا است. این شرکت در سالِ ۲۰۰۲ در کالیفرنیا توسط ایلان ماسک بنیانگذار پی‌پل و تسلا موتورز تاسیس شد.

مذاکرات با میتسوبیشی: خرید 25 فروند هواپیما به قیمت 500 میلیون دلار برای هواپیمایی آسمان

اصغر فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، درباره خرید هواپیماهای کوتاه برد از میتسوبیشی ژاپن اظهار داشت: علاقه‌مند هستیم بخشی از ناوگان هوایی کوچک و با برد کوتاه را از ژاپن تامین کنیم. وی افزود: تعداد هواپیماهای مورد نیاز را باید خود ایرلاین‌ها پیشنهاد دهند اما با میتسوبیشی ژاپن برای خرید 25 فروند هواپیما مذاکرات شروع شده است.

بویینگ، ایرباس و دیگر دوستان

شرکت‌های هواپیماسازی مانند امبرائر برزیل، بمباردیه کانادا، میتسوبیشی ژاپن و سوخو روسیه تنها بخشی از شرکت‌های هواپیماسازی هستند که با توجه به تحلیل‌های ایران می‌توانند در آینده برای ایرلاین‌های داخلی هواپیمای جدید تولید کند.

سازمان پژوهش‌های فضایی هند، ایسرو (ISRO)

سازمان پژوهش‌های فضایی هند که با نام کوتاه ایسرو (ISRO) شناخته می‌شود، آژانس فضایی اصلی هند است و بزرگ‌ترین آژانس فضایی دولتی دنیا به‌شمار می‌رود. هدف اصلی این سازمان توسعه فناوری فضایی و کاربرد آن در منافع ملی است.

مرکز هوافضای آلمان (DLR)

مرکز هوافضای آلمان (به آلمانی: DLR:Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt e.V) یکی از اعضای سازمان فضایی اروپا و مدیر و کنترل‌کنندهٔ برنامه‌های هوافضای آلمان است.

درخواست بویینگ از دولت آمریکا در خصوص مصوبه منع فروش هواپیما به ایران: وتو کنید

در چنین شرایطی قطعا بازار صنعت هوانوردی ایران یکی از بهترین گزینه‌های پیش‌روی شرکت بوئینگ است. این بازار که حدود چهار دهه قبل یکی از اصلی‌ترین مشتریان این شرکت هواپیماساز را به وجود آورده و ناوگان ایران را به عنوان یکی از تکیه‌گاه‌های تجاری مطرح می‌کرد، حالا و به دنبال اجرایی شدن برجام این فرصت را پیدا کرده تا بار دیگر از بوئینگ هواپیماهای جدید بخرد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب