14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژه‌های فضایی که در انتظار تحقق وعده‌ها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند

14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز می‌رویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.

ثبت بین‌المللی 5 موقعیت مدار فرکانسی ماهواره‌ای جدید در اتحادیه بین‌المللی مخابرات توسط سازمان فضایی ایران

سازمان فضایی ایران ضمن نظارت و جلوگیری از تداخلات فرکانسی نسبت به موقعیت‌های مدار فرکانسی ثبت شده برای کشور جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ثبت بین‌المللی ۵ موقعیت مدار فرکانسی ماهواره ای جدید در اتحادیه بین‌المللی مخابرات در مدار زمین آهنگ در سال ۱۳۹۵ نمود.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

امروز: امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 میان سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران

صبح امروز مراسم امضاء قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 برگزار شد. در این مراسم دکتر محسن بهرامی؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران و دکتر حدادپور رییس پژوهشگاه فضایی ایران، قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 را امضا کردند.

نشست مشترک معاون وزیر و رییس سازمان فضایی ایران با همتای آذربایجانی خود

همکاری درخصوص استفاده از ظرفیت پهنای باند ماهواره های مخابراتی دو کشور، امکان استفاده از تصاویر ماهواره ای آذربایجان و دیگر ماهواره ها با توان تفکیک بالا برای ایران ، همکاری در تعریف پروژه های کاربردی مشترک، ایجاد تیم مشترک کارشناسی جهت هماهنگی های فرکانسی موقعیت های مداری کشور آذربایجان و کشور جمهوری اسلامی ایران از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران

قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 در هفته‌ی آینده به امضا خواهد رسید. این ماهواره که مشخصات فنی آن متعاقبا به اطلاع خواهد رسید، یک ماهواره مخابراتی است و با سفارش، مدیریت و نظارت سیستمی سازمان فضایی ایران و با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و ساخته خواهد شد.

طراحی و ساخت ماهواره ظفر تا سال آینده به اتمام می‌رسد

دو ماهواره سنجشی امیرکبیر و ماهواره مخابراتی ناهید در مراحل پایانی تجمیع و تست ماهواره قرار دارد و به‌زودی آماده پرتاب خواهد شد. طراحی بالن مخابراتی تدبیر ۱ (بام) انجام شده و آزمایش بالن مقید نیز به زودی انجام خواهد شد.

پرتاب ماهواره‌های مخابراتی شرکت اسپیس‌ایکس به روایت تصویر

روز ۲۵ تیر سال جاری شرکت اسپیس‌ایکس (SpaceX) دو ماهواره مخابراتی تجاری Eutelsat ۱۱۷ West B و ABS-۲A را با استفاده از فالکون ۹به مدار انتقالی زمین‌آهنگ پرتاب کرد. این دو ماهواره ارائه دهنده خدمات مخابراتی جهانی به کاربران مختلف  هستند. در ادامه تصاویری از مراحل مختلف پرتاب این دو ماهواره با استفاده از فالکون ۹ را مشاهده می‌کنید.

تولید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در ایران

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه ماهواره‌های مکعبی با تکنولوژی‌های جدید که دانشگاه نوشیروانی بابل دسترسی خوبی در این زمینه دارد در ایران در حال توسعه است، افزود: به عنوان مصاحبه دانشجویی ساخت ماهواره‌های مکعبی را مطرح کردیم.

نخستین ماهواره ویژه مخابراتی چین راهی فضا شد

چین که برنامه فضایی پرهزینه‌اش را نماد ظهور خود در بین قدرت‌های جهان تلقی می‌کند، در سال گذشته میلادی (2015)، 19 ماموریت فضایی انجام داد و از قصد خود برای انجام بیش از 20 ماموریت فضایی در سال جاری میلادی (2016) خبر داده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری