نصب تجهیزات جدید روی مریخ‌نورد «مارس ۲۰۲۰»

کاوشگر بعدی مریخی ناسا در حال طی مراحل آماده‌سازی خود است. قرار است «مارس ۲۰۲۰» در ماه ژوئیه سال 2020 به سیاره سرخ ارسال شود.

نام خود را با «مارس ۲۰۲۰» به مریخ بفرستید

ناسا اعلام کرده است علاقه‌مندان می‌توانند با ورود به پایگاه اینترنتی این آژانس فضایی نام خود را ثبت کنند تا نام آنها روی یک تراشه که روی بدنه مریخ‌نورد «مارس ۲۰۲۰» چسبانده می‌شود به سیاره سرخ سفر کند.

آیا سفر به مریخ رویایی دست‌نیافتنی است؟

سرگئی فیلیپنکو پزشک فضایی و کارشناس مؤسسه تولیدات هوافضایی زوردا در مورد مشکلات سفر به مریخ و تفاوت آثار این سفر با اقامت طولانی در مدار زمین می‌گوید

گرد و غبار مریخی، سطح «اینسایت» را پوشاند

پژوهشگران ناسا توانستند به تازگی و برای نخستین بار، اثر متقابل میان گرد و غبار و وزش باد در مریخ را اندازه‌گیری کنند تا بینشی جدید برای اکتشافات بعدی اینسایت ارائه دهند.

آزمایش پیش‌نمونه فضاپیمای جدید شرکت اسپیس‌ایکس موسوم به «استارهاپر»

شرکت اسپیس‌ایکس موتور نسخه‌ی آزمایشی فضاپیمای «استارشیپ» موسوم به «استارهاپر» را به منظور ارزیابی عملکرد موتور با موفقیت انجام داد.

گلچینی از جالب‌ترین تصاویر ثبت شده توسط مریخ‌نورد "فرصت" ناسا

مریخ‌نورد "آپورچونیتی" یا "فرصت" که سال‌ها به اکتشاف درباره مریخ کمک می‌کرد، در طول ماموریت خود، تصاویر بسیاری از این سیاره ثبت کرده است.

برنامه‌ی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020

به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب می‌کنیم که دور این سیاره مدار می‌زند و روی آن فرود می‌آید.

ویدیو: رویدادهای این هفته‌ی ناسا

رویدادهای ناسا در هفته‌ی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشین‌دار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و  اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.

بلیط سفر به مریخ چند دلار است؟ / ایلان ماسک:‌ کمتر از ۵۰۰ هزار دلار

ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوافضای «اسپیس‌ایکس»، می‌گوید بلیط سفر به مریخ برای مشتریان این شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود.

ناسا به پروژه کاوشگری مریخ‌نورد "فرصت" پایان داد

ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافته‌های خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری