سبک رهبری و مدیریت جف بزوس و ایلان ماسک و درس‌هایی از موفقیت آنها

هرچند که شیوهٔ رهبری بزوس و ماسک در مدیریتِ خلاقیت و نوآوری با یکدیگر متفاوت است، هر دو دستاوردهای مهمی دارند و در شمار برترین رهبران خلاق دنیا قرار می‌گیرند.

‌‌رونمایی از طرح توسعه‌ی نسل بعدی ماهواره‌برهای چینی خانواده‌ی اژدها

این مجموعه تا سال ۲۰۲۱ نسل جدید ماهواره‌برهای تجاری پیشران جامد و مایع خود با نام‌های «اژدهای هوشمند» و «اژدهای پرنده» را جهت پاسخگویی به نیازهای بازار تجاری داخل و خارج پرتاب خواهد کرد.

مراحل پایانی ساخت پرتابگر «سامانه پرتاب فضایی» ناسا

هدف ناسا ارسال نخستین زن و مرد به قطب جنوب ماه تا سال ۲۰۲۴ است.

زندگی‌نامه ایلان ماسک (فصل پنجم)

مهم‌ترین انتقادی که به ماسک در این دوره از زندگی‌اش‌ وارد است این بود که او در برانگیختن انزجار دیگران نسبت به خودش بسیار موفق عمل کرده بود.

ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخست‌وزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد

هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شده‌اند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.

نصب موفق بالگرد مریخی ناسا بر روی کاوشگر «مارس 2020»

قرار است کاوشگر مریخ موسوم به «مارس 2020» و بالگرد مریخی آن ژوئیه آینده توسط موشک «اتلس ۵» (Atlas V) به فضا پرتاب شوند.

«استارهاپر» آزمایش مهم دیگری را با موفقیت پشت سر گذاشت

در حالی که کپسول «دراگون» در مسیر بازگشت از سومین سفر خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی بود، پیمایه‌ی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای "استارشیپ" است، مهمترین آزمایش خود را پشت سر گذاشت.

زندگی‌نامه ایلان ماسک (فصل چهارم)

ماسک، مبارز دنیای تجارت اینترنتی، هم خوش‌شانس بود و هم درست عمل کرد. او ایده‌ی خوبی داشت و توانست آن را تبدیل به یک سرویس واقعی کند و از جنجال و آشوب کسب‌وکارهای اینترنتی با جیبی پر پول بیرون آمد.

پرتاب آزمایشی «استارهاپر» شرکت اسپیس‌ایکس پس از چند تلاش ناکام

پیمایه‌ی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش‌درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای «استارشیپ» است، یک پرش کوچک را از سایت پرتاب خود در تگزاس انجام داد.

مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه

فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطح‌نشین و ماه‌نورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل می‌شود که موفق به این کار شده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری