همکاری ۲ شرکت بزرگ فضایی برای ساخت جایگزین «ایستگاه فضایی بین‌المللی»

شرکت‌های «وویجر اسپیس» و «ایرباس دیفنس اند اسپیس»، سرمایه‌گذاری مشترکی را برای ساخت و راه‌اندازی ایستگاه فضایی «استارلب» در مدار پایین زمین اعلام کردند که توسط شرکت «نانورکس» طراحی شده است.

افزایش دوام پروانه هلیکوپتر با پوشش نانوذرات روی

یک شرکت کانادایی تولیدکننده پروانه‌های مورد استفاده در بالگردها، از نانوپوشش برای افزایش دوام تیغه‌های موتور در پره اصلی هلیکوپتر و همچنین پره موجود در دم آن استفاده کرده است.

آشنایی با برنامه‌های فضایی فیلیپین

دولت فیلیپین در نظر دارد تا با استفاده از موقعیت ویژه جغرافیایی- فضایی کشورش، در سال‌های آتی، به قطب فضایی جنوب شرق آسیا تبدیل شود.

ناسا 5 ماه‌نشین دیگر را برای پروژه آرتمیس برگزید / فعالیت 14 شرکت خصوصی برای ساخت فرودگر ماه (+جزییات و تصاویر)

این پنج شرکت هم‌اکنون می‌توانند برای تحویل محموله‌های رباتیک به سطح ماه برای ناسا به رقابت بپردازند و راه را برای بازگشت انسان به ماه تا سال ۲۰۲۴ میلادی، هموار کنند.

فراخوان حمایت از کسب‌وکارهای فضاپایه (آذر 98، ویژه دانشجویان دانشگاه مالک اشتر)

در حوزه‌های: حقوق فضا، منظومه‌های ماهواره‌ای، چالش‌های حل مساله فضایی، طراحی و ساخت ربات‌های فضایی، علوم و فناوری ساخت نانو ماهواره‌ها

ترکیب فناوری یادگیری ماشین با ریاضیات قرن نوزدهم برای ساخت فضاپیماهای سبک‌تر و مقاوم‌تر

ما از این شبکه عصبی پیشرفته استفاده کرده و دانش ۲۵۰ ساله ریاضیات را به آن اضافه می‌کنیم و این به شبکه عصبی کمک می‌کند تا بهتر عمل کند.

راه‌اندازی نخستین ماهواره اینترنت اشیاء / هایبر نسل بعدی کشاورزان هوشمند را در مدارس پرو، تانزانیا و سریلانکا آموزش می‌دهد

استفاده از ماهواره‌های نانو نقش مهمی را در جهانی‌سازی اینترنت اشیاء ایفا می‌کند. شبکه‌های همراه می‌توانند به دورافتاده‌ترین یا توسعه‌نیافته‌ترین مناطق در دنیا دسترسی پیدا کنند.

راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد

"راکت لب" بازار پرتاب ماهواره‌های کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینه‌های پرتاب را برای مشتریانی که محموله‌های سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین می‌آورد.

افزایش استحکام بدنه‌ هواپیمای بدون سرنشین با فناوری‌ نانو

مهندسان شرکت هایدال (Haydale) با همکاری مشترک مرکز تحقیقات پیشرفته شفیلد، مؤسسه ملی گرافن دانشگاه منچستر و محققان هوافضای دانشگاه مرکز لانکاشیر در بریتانیا اقدام به ساخت هواپیمای بدون‌ سرنشین کردند که در بدنه آن از گرافن استفاده شده‌ است.

پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری