سفر به مریخ تنها در ۳۹ روز!

کارشناسان فضایی به دنبال ساخت راکت جدیدی هستند که مدت زمان سفر انسان به مریخ را از ۶ ماه به ۳۹ روز تغییر خواهد داد.
این پروژه جدید راکت VASIMR نام دارد که انرژی الکتریکی برای تبدیل سوخت هایی مانند هیدروژن، هلیوم یا دیوتریوم را به گازهای پلاسمایی که حرارت آنها تا ۱۹.۸ میلیون درجه فارنهایت افزایش پیدا می کند، مورد استفاده قرار می دهد.

ماهواره‌های مکعبی ناسا در راه فضا

نسل بعدی سیستم پرتاب های فضایی ناسا موسوم به SLS که قرار است در سالهای آینده فضاپیمای سرنشین دار "اوریون" را به ماه و سپس مریخ برساند روز به روز مراحل تکمیلی و آزمایشی خود را از انجام می دهد. بر این اساس قرار است در سال ۲۰۱۸ مرحله بعدی پرتاب آزمایشی آن انجام شود و بر اساس اعلام ناسا با هدف به کارگیری از تمام ظرفیت های آن قرار است ۱۱ ریزماهواره را نیز با خود به فضا ببرد.

ساخت سازه‌های فضایی در مدار زمین با روبات عنکبوتی

پژوهشگران به دنبال طراحی و ارسال روبات‌های شبه‌عنکبوتی برای ساخت سازه‌های فضایی غول‌پیکر در مدار زمین هستند.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان، محققان شرکت Tethers Unlimited در حال طراحی سیستمی موسوم به SpiderFab هستند که از ربات‌های شبه‌عنکبوتی برای ساخت و مونتاژ سازه‌های غول‌پیکر در مدار زمین و فراتر از آن در هر نقطه‌ای از منظومه شمسی استفاده می‌کند.

یافته‌های کاوشگر چینی بر روی ماه

فضاپیمای Chang'E-3 در 14 دسامبر سال 2013 بر روی سطح ماه نشست و اندک ساعاتی پس از این فرود، مدارگردی به نام Yutu از این فضاپیما خارج شد و در مسیری زیگزاگی شروع به حرکت بر روی سطح ماه کرد.
بر روی این مدارگرد، تجهیزات حسگری مختلفی وجود داشت که یکی از آن‌ها رادار نفوذکننده ماه (LPR) نام داشت که قادر به کنکاش 400 متری زیر سطح این قمر بود.

انتقال سپر حرارتی کپسول اوریون برای تحقیقات تکمیلی

 

سپر حرارتی کپسول فضایی اوریون برای انجام تحقیقات بیشتر و حذف بقایای موجود بر سطح آن، به مرکز پرواز فضایی مارشال در آلاباما منتقل شد.
مهندسان ناسا در حال بررسی و گردآوری داده برای ارزیابی عملکرد سپر حرارتی و تعمیر آن برای آزمایش‌های بعدی هستند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری