دکتر صدر: شورای برنامه‌ریزی هوافضا ایجاد شود


دکتر صدر رئیس انجمن هوافضای ایران در چهاردهمین کنفرانس انجمن‌های فضایی ایران که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: 14 دانشگاه‌ با عنوان هوافضا فعالیت می‌کنند و وجود فارغ‌التحصیلان در این صنعت با عنوان متخصص باعث افتخار کشور است.

دکتر فتح‌الله امی رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم شد

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در حاشیه نشست خبری همکاری صنعت و دانشگاه؛ فرصت مطالعاتی در صنعت و پسا دکتری صنعتی، دکتر فتح‌الله امی به عنوان رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم منصوب شد. این مراسم در پژوهشگاه هوافضا با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم برگزار شد.
فتح‌الله امی دارای دکترای مهندسی مکانیک گرایش هوافضا بوده و دانشیار دانشکده مکانیک (گروه هوافضا) دانشگاه تربیت مدرس است.

مختصری از «ایستگاه فضایی بین‌المللی» بدانیم

آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.

«جهانگير جُدَي» رئيس مرکز ملي فضايي شد

سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري طي حکمي «جهانگير جُدَي» را به سمت رياست مرکز ملي فضايي منصوب کرد. به گزارش معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري، در حکم سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري آمده است: شايسته است در راه‌اندازي مرکز ملي فضايي با هدف هماهنگي،‌ سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و نظارت با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني مربوط در مراکز علمي و تحقيقاتي و با رعايت قوانين و مقررات اهتمام لازم صورت پذيرد.

پرتاب ماهواره SES-15 توسط راکت آریان-۵

شرکت SES اعلام کرده است که قصد دارد ماهواره SES-15 را در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۷ توسط راکت آریان-۵ از پایگاه گویان فرانسه به فضا پرتاب کند. این شرکت قراردادی را با شرکت Arianespace برای پرتاب این ماهواره توسط راکت آریان-۵ به امضا رساند. گفتنی است SES، شرکت مخابرات لوکزامبورگی است، که به‌عنوان دومین اپراتور ماهواره‌های مخابراتی در جهان شناخته می‌شود.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا در بخش دانش آموزی و دانشجویی را در بهار سال 94 در 11 لیگ برگزار می کند.

چگونه می‌توان از فناوری‌های فضایی برای کاربردهای زمینی استفاده کرد؟

باور کنید یا نکنید، بین حشرات اتاق خواب شما در هتل، با کاوشگر فیله پیوندی وجود دارد. همچنین بین انرژی زمین گرمایی و ماموریت ماهواره اسمارت یک. به عبارت دیگر کارآفرینانی هستند که فنآوری‌های فضایی را دارای کاربرد زمینی می کنند.
پهپادهای مستقل از یک مدل تکامل یافته از سامانه موقعیت یاب ماهواره ای (جی.پی.اس.) با دقت دو سانتیمتر استفاده می کنند. (دقت جی.پی.اس. استاندارد، فقط تا دو متر است). از این پهپادها در کسب و کار اقتصادی برای نظارت بر مزارع استفاده می شود.

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 106، اسفند 93


دربرگیرنده‌ اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
گزارشی از چهارمین پرتاب موفق، آخرین رویارویی‌ها در حوزه اوکراین، نخستین موشک کروز بومی ترکیه، یک آزمایش مهم!، آموزش هوافضا، ارائه اصولی از دانش و مهندسی هوافضا با بیانی ساده
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری