تقسیم وظایف پژوهشگاه فضایی و پژوهشگاه هوافضا / تکمیل زنجیره فناوری فضایی

بخش مربوط به آزمایشگاه زیرمداری، پرتاب‌های زیرمداری و نیز محموله‌های زیستی توسط پژوهشگاه هوافضا انجام می‌شود و بخش مربوط به ماهواره‌ها و خدمات فضاپایه را پژوهشگاه فضایی دنبال می‌کند.

نصب موفق بالگرد مریخی ناسا بر روی کاوشگر «مارس 2020»

قرار است کاوشگر مریخ موسوم به «مارس 2020» و بالگرد مریخی آن ژوئیه آینده توسط موشک «اتلس ۵» (Atlas V) به فضا پرتاب شوند.

رویکرد سازمان فضایی ایران، صنعتی‌سازی فناوری فضایی است

به گفته دکتر براری، مهم‌ترین دغدغه سازمان فضایی ایران در حوزه توسعه فناوری فضایی، تثبیت فناوری فضایی و تبدیل آن به صنعت است.

آماده‌سازی کپسول فضایی اوریون برای انتقال به مرکز پلام بروک ناسا

ناسا در حال آماده‌سازی فضاپیمای «اوریون» برای ارسال به مدار ماه است، به‌تازگی نیز مهندسان یک پنل سپر گرمایی به این کپسول افزوده‌اند.

مدیر پروژه ناهید ۱ از طراحی این ماهواره مخابراتی می‌گوید: صفر تا صد «ناهید»

مریم موسوی، مدیر پروژه ماهواره ناهید ۱ روبه‌روی ما نشست و از زیر و بم این پروژه مهم ملی گفت؛ ماهواره‌ای که سه سال قبل کار ساختش به اتمام رسید و قرار است آخر امسال پرتاب شود.

اسپیس ایکس وارد بازی ماهواره‌های کوچک می‌شود / ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا به صورت اشتراکی

اسپیس‌ایکس برنامه جدیدی ارائه کرده که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد در هر پرتاب موشک فالکون ۹ مکانی برای ارسال ماهواره خود به فضا رزرو کنند.

هجدهمین ماموریت باری اسپیس‌ایکس به ایستگاه فضایی بین‌المللی با موفقیت انجام شد

کپسول دراگون در این ماموریت حامل محموله‌، تجهیزات علمی و یک مکانیزم جدید برای پهلوگیری سفینه‌هاست که برای سفینه‌های فضایی حامل انسان استفاده خواهد شد.

آماده‌سازی «اوریون» برای سفر بی‌سرنشین به ماه

لاکهید مارتین و ناسا تأیید کردند که کپسول «اوریون» که نقشی کلیدی در اجرایی شدن برنامه «آرتمیس» خواهد داشت، طی مأموریت «آرتمیس 1» بدون سرنشین به ماه خواهد رفت تا قابلیت خود، سیستم راه‌اندازی فضایی و سیستم‌های پشتیبانی مرتبط را ثابت کند.

پرتاب ماهواره سنجشی تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است

به گفته‌ی رئیس سازمان فضایی ایران، اکنون پرتاب ماهواره سنجشی در فاصله ۵۰۰ کیلومتر و تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است و سه ماهواره ایران در این زمینه کامل می‌شود.

پرتاب همزمان 60 ماهواره به فضا؛ ارسال نخستین مجموعه از ماهواره‌های اینترنتی «استارلینک» شرکت اسپیس‌ایکس (+تصاویر)

ماهواره‌های استارلینک بخشی از برنامه اسپیس‌ایکس برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵، با درخواست "ایلان ماسک" مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری