چگونه می‌توان فضانورد شد؟

هر سازمان فضایی برای استخدام فضانورد قوانین و مقررات ویژه خود را دارد، سازمانی مانند ناسا از متقاضیان این شغل انتظار دارد دست‌کم مدرک لیسانس را در یکی از رشته‌های مهندسی، علوم زیستی، فیزیک و یا ریاضیات داشته باشند.

ارائه کارگاه آموزشی در حاشیه همایش ایمنی در حمل و نقل هوایی


بیست و دو عنوان کارگاه آموزشی توسط اساتید و کارشناسان برجسته صنعت هوایی در حاشیه نخستین کنفرانس ایمنی در حمل و نقل هوایی ارائه خواهد شد. به شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها مدرک معتبر سازمان هواپیمایی کشوری اعطا می‌شود. فهرست عناوین و مشخصات کارگاه ها در ادامه آمده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن‌ 02177263343  تماس حاصل نمایند.

زبان برنامه‌نویسی فرترن (FORTRAN)

فرترن یا فورترن (FORTRAN مخفف FORmula TRANslation) زبان برنامه‌نویسی مفسری است (ایستای کامپایل شده). زبان برنامه‌نویسی فورترن زبانی ساده و محاسباتی است و پروژه‌های بسیاری از رشته‌های فنی مهندسی [به‌ویژه هوافضا] به کمک این زبان نوشته و اجرا شده‌است.

جشنواره کارگاه‌های آموزشی هوافضا-فرصتی برای دانشجویان و علاقه‌مندان هوافضا

برای آگاهی بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی سیزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران مراجعه نمایید.
برای مشاهده «فايل چکيده» و «سرفصل‌هاي کارگاه‌ها» بر روی آن کلیک کنید.
به شرکت‌کنندگان در کارگاه‌ها، گواهي انجمن هوافضاي ايران داده مي‌شود.

 

برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی هوافضا


واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعه‌ی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعه‌ی دانش روز هوافضا در جامعه‌ی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی به کمک اساتید برجسته‌ی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.

پژوهشگاه هوافضا

این پژوهشگاه در سال ۱۳۷۹، با نام پژوهشکده هوافضا از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف انجام تحقیقات هوافضایی پایه‌گذاری شد که در سال ۱۳۸۳ به پژوهشگاه هوافضا تبدیل شد...

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری