هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار می‌شود

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگ‌های طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، ربات‌های پرنده و ایده‌های نو برگزار می‌شود.

Turbine Aerodynamics + خرید

نام فارسی: آیرودینامیک توربین
نویسنده:
Ronald H. Aungier
ناشر:
ASME
سال چاپ: 2005
شمار صفحات:
385

نرم‌افزار سی‌اف‌توربو (CFturbo)

CFturbo ابزاری قدرتمند برای طراحی توربوماشین‌ها است. استفاده از آن بسیار راحت است که امکان اصلاح و بهبود طرح‌های موجود را به سادگی ممکن می‌کند.

معارفه رئیس سازمان فضایی ایران با هدف توسعه فناوری صلح‌آمیز فضایی


در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس جدید سازمان فضایی ایران معارفه شد. توسعه فناوری صلح‌آمیز فضایی و حفظ و بهره‌برداری حداکثری از نقاط مداری کشور از جمله انتظارات از رئیس جدید سازمان فضایی ایران است.

بررسی به‌کارگیری قارچ فضایی به جای ایستگاه فضایی بین‌المللی

بسیاری از دانشمندان ناسا بر این باورند که ایستگاه فضایی بین‌المللی به دلیل برخی کمبود‌ها نظیر عمر بالا و بروز اشکالات فنی باید در آینده نزدیک جایگزین شود.
پژوهشگران یک شرکت آمریکایی به دنبال جایگزین کردن ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با یک سازه غول‌پیکر به شکل قارچ هستند.

سفر به مریخ تنها در ۳۹ روز!

کارشناسان فضایی به دنبال ساخت راکت جدیدی هستند که مدت زمان سفر انسان به مریخ را از ۶ ماه به ۳۹ روز تغییر خواهد داد.
این پروژه جدید راکت VASIMR نام دارد که انرژی الکتریکی برای تبدیل سوخت هایی مانند هیدروژن، هلیوم یا دیوتریوم را به گازهای پلاسمایی که حرارت آنها تا ۱۹.۸ میلیون درجه فارنهایت افزایش پیدا می کند، مورد استفاده قرار می دهد.

ماهواره‌های مکعبی ناسا در راه فضا

نسل بعدی سیستم پرتاب های فضایی ناسا موسوم به SLS که قرار است در سالهای آینده فضاپیمای سرنشین دار "اوریون" را به ماه و سپس مریخ برساند روز به روز مراحل تکمیلی و آزمایشی خود را از انجام می دهد. بر این اساس قرار است در سال ۲۰۱۸ مرحله بعدی پرتاب آزمایشی آن انجام شود و بر اساس اعلام ناسا با هدف به کارگیری از تمام ظرفیت های آن قرار است ۱۱ ریزماهواره را نیز با خود به فضا ببرد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری