تخصيص قابليت اطمينان

نویسندگان: دكتر مهدي كرباسيان، مهندس محمدمهدي قوچاني
شمار صفحات: 144
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری

جو زمين و اثرات آن بر امواج الكترومغناطيس

نویسندگان: دكتر اصغر ابراهيمي، مهندس نسيم محمديان، مهندس عاطفه سهرابي، مهندس شاپور كرامت
شمار صفحات: 184
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری

برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی هوافضا


واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعه‌ی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعه‌ی دانش روز هوافضا در جامعه‌ی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی به کمک اساتید برجسته‌ی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.

اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران

اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران، اتحادیه‌ای است صنفی، تخصصی، غیرسیاسی، غیردولتی و غیرانتفاعی که در سال 1386 با کمک دفتر همکاری‌های ریاست جمهوری با حضور 27 شرکت بنیان نهاده شده و آغاز به کار نمود.

مرکز پژوهشی سامانه‌های پرتاب فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

نظر به اهمیت دستیابی به دانش مدرن طراحی سامانه­‌های هوافضایی در کشور، به ویژه در حوزه‌ی طراحی سیستم‌ها، هسته‌ی اولیه‌ی این مرکز تحت عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی بهینه‌سازی طراحی چندموضوعی (MDO) در مهر ماه سال 1382 فعالیت خود را در انشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آغاز نمود.

آزمایشگاه تحقیقات فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

با توجه به روند رو به گسترش فعالیت های مرتبط با علوم و صنایع فضایی؛ لزوم پرداختن به تحقیقات زیربنایی در این گرایش خاص، بیش از پیش در کشور احساس می گردد. آزمایشگاه تحقیقات فضایی، در راستای جوابگویی به این نیاز روز کشور، در سال 1385 در دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تأسیس و راه‌اندازی شد.

دکتر علیرضا نوین‌زاده

درجه‌ی علمی: استادیار
دانشگاه: صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
زمینه‌های پژوهشی: کنترل بهینه‌‌ی حلقه بسته سیستم‌های غیرخطی؛ طراحی سیستمی ماهواره‌بر؛ تئوری اغتشاشات؛ شبیه‌سازی سیستم‌های دینامیکی غیرخطی؛ مکانیک مدار؛ دینامیک پرواز

دکتر مهران میرشمس

درجه‌ی علمی: -
دانشگاه: صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
زمینه‌های پژوهشی: مهندسی سیستم سامانه‌های فضایی؛ مهندسی سیستم حامل‌های موشک؛ مکانیک مدار فضایی؛ طراحی سازه سامانه‌های فضایی

پیوندها

این بخش به صورت پیوسته در حال تکمیل و به‌روزرسانی می‌باشد.

شرکت هوافضایی درنا

شركت هوافضایی درنا در اسفند ماه سال 1367 توسط گروهی از مهندسين و تكنسين‌ها پايه‌گذاری شده است. اهداف اصلی شركت عبارتند از: طراحی و ساخت هواپيماهای سبك در رده  JAR-VLA  و JAR23، ساخت قطعات فلزی، كامپوزيت، تبديل قطعات فلزی به كامپوزيت و انجام پروژه در زمينه‌ی مواد مركب.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری