بلندپروازی عربی در فضا


امارات متحده عربی اعلام کرده به زودی سازمان فضایی خود را به منظور اجرای پروژه‌ای بسیار بلندپروازانه ایجاد خواهد کرد؛ طرحی جاه‌طلبانه و بزرگ که حتی بسیاری از قدرت‌های برتر فضایی امروز جهان نیز درباره آن با احتیاط سخن به میان می‌آورند. آنها می‌خواهند تا هشت سال دیگر، نخستین کاوشگر بی‌سرنشین دنیای عرب را بر سطح سرخ سیاره بهرام (مریخ) فرود آورند. ادامه نوشتار

فراخوان پژوهش‌های مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محموله‌های علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبه‌های مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهش‌های مشترک علمی را با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزه‌های علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوه‌ی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.

معرفی فعالیت‌های فضانوردی به آینده‌سازان

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی اشاعه فرهنگ فضایی ایران و ضرورت آشنایی و دستیابی به فناوری فضایی را در میان سطوح مختلفی علمی، دانشگاهی، دانش‌آموزی در دستور کار خود قرار داده است. به این منظور هر ساله با اجرای  مراسم هفته جهانی فضا (برای جوانان و نوجوانان)، کارشناسان متخصص را به مراکز علمی، دبیرستان‌ها، و نمایشگاه‌های متعدد اعزام می‌کند تا با ارائه سمینارهای علمی متعدد این قشر از جامعه را با فناوری‌های روز جهان و ایران آگاه سازد.

کاوشگر پژوهش، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی

«کاوشگر پژوهش»، جدیدترین دستاورد از طرح کاوشگرهای فضایی ایران است. پیش از این، پژوهشگران و محققان ایرانی توانسته‌اند در بازة سال‌های 1385 تا 1391، 7 کاوشگر تماماً ایرانی را با موفقیت به فضا پرتاب و آزمایش کنند.

آشنایی با کاوشگر فضایی

کاوشگر فضایی عبارت است از محموله علمی‌ـ‌پژوهشی که به وسیله یک پرتاب‌کننده به فضا انتقال می‌یابد و ضمن ارسال و مخابره نتایج، در بازگشت به زمین، بازیابی و نتایج آزمایش‌های علمی و تحقیقاتی از آن استخراج می‌شود.

ویژگی‌های ماهواره‌های ایرانی فجر، ظفر، آتست 1 و رصد 1

به مناسبت دومين سالروز پرتاب ماهواره ملي اميد به فضا و همزمان با دهه‌ی فجر، دوشنبه 18 بهمن 89  آيين ويژه‌ی روز فناوري فضايي با حضور رييس جمهور و مقامهاي عالي كشور در تهران برگزار و از چهار ماهواره ملي رونمايي شد.

پژوهشگاه هوافضا

این پژوهشگاه در سال ۱۳۷۹، با نام پژوهشکده هوافضا از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف انجام تحقیقات هوافضایی پایه‌گذاری شد که در سال ۱۳۸۳ به پژوهشگاه هوافضا تبدیل شد...

سازمان فضایی ایران

...براساس ماده 8 و 9 مصوبه 68159 مورخ 22/9/1382 مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي فضايي با رياست رئيس‌جمهور و عضويت نهادهاي ذيربط تشكيل گرديد و براساس همين مصوبه سازمان فضايي ايران بنیاد نهاده شد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری