رویترز: قرارداد 20 میلیارد دلاری ایران برای خرید بوئینگ و ایرباس بعد از توافق
این فهرست شامل آخرین مدل بوئینگ 787 و ایرباس 350 A و همچنین جت های سبک وزنی مانند بوئینگ 737 و 777 و یا ایرباس 320 A و 330 A است.
مطابق برآوردها، ایران با جمعیت تقریبی 80 میلیون نفر در دهه آینده دست کم به 400 هواپیمای جدید در خطوط حمل و نقل خود نیاز دارد.
نمایشگاه هوافضای ماکس 2015 روسیه
نمایشگاه تخصصی هوافضای روسیه با عنوان سالن بینالمللی هوانوردی و فضا (MAKS) یکی از معتبرترین نمایشگاههای هوافضا میباشد که هر دو سال یک بار در حومه مسکو در شهر ژوکوفسکی برگزار میگردد. در نمایشگاههای گذشتهی MAKS 2013 در حدود 850 شرکت هوافضایی از 40 کشور جهان حضور داشتند که از این تعداد، 30 شرکت از ایران شرکت داشتند.
سولار ایمپالس رکورد پرواز با هواپیماهای خورشیدی را شکست
هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» پس از ثبت یک رکورد تاریخی و عبور از سخت ترین مرحله سفر به دور زمین، در هاوایی فرود آمد. این هواپیمای خورشیدی سفر به دور زمین خود را در ماه مارس و از ابوظبی امارات آغاز کرده و با گذراندن مراحل مختلف این بار به سخت ترین بخش از مأموریت خود رسید: عبور از اقیانوس آرام.
نمونه کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا ( + اطلاعات درصد و رتبه)
در این بخش اطلاعات کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا در سالهای گذشته ارائه میشود.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصيلی آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 (+ظرفیت دانشگاهها)
برای دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصيلی آزمون ورودی تحصيلات تکميلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و آگاهی از ظرفیت دانشگاهها کلیک کنید.
هواپیمای خورشیدی ایمپالس از نقطه بیبازگشت گذشت
یک هواپیمای خورشیدی دومین تلاش برای پرواز بر فراز اقیانوس آرام که یک رکورد تازه خواهد بود را شروع کرده است.
هواپیمای موسوم به "سولار ایمپالس" ساعت ۱۸:۰۳ گرینویچ از پایگاه ناگویا در ژاپن راه افتاد و قرار است حدود ۱۲۰ ساعت بعد در ایالت هاوایی آمریکا به زمین بنشیند.
تیم پرواز تقریبا ۲ ماه منتظر صاف شدن هوا برای عبور از فراز این اقیانوس بوده است.
کاوشگرهای «تیر» و «مهر» آماده پرتاب
رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهوارههای ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محقق نشده است.