ارائه توانمندیهای هوافضای ایران در یک نمایشگاه بینالمللی (7 تا 10 آذر 96)
هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی (روبروی پارک ارم) برگزار میگردد. روسيه، چين، تركيه، كرواسي، اتريش، آلمان، تونس، هند و مالزي كشورهايي هستند كه امسال در نمايشگاه بهعنوان شركتكننده يا غرفهدار حضور دارند.
دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیتهای ترویجی صنعت هوایی کشور است
منطقی برگزاری جزیرهای مسابقات و جشنوارهها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینههای مالی و انسانی در دانشگاههای کشور عنوان کرد.
برگزاری کارگاههای آموزشی در حاشیه هشتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران (آذر 96)
همزمان با هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی (روبروی پارک ارم) چندین کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد. برای آگاهی بیشتر میتوانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.
بویینگ در برابر ایرباس؛ چه کسی پیروز نبرد دبی شد؟
شرکت هایی مانند بمباردیه کانادا و امبرائر برزیل به دنبال شکست دادن یکدیگر در بازار جت های کوچک هستند، اما نبرد اصلی بین هواپیماهای تجاری ایرباس اروپا و بویینگ ایالات متحده شکل می گیرد.
تصاویر نمایشگاه هوایی دبی 2017؛ یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان
نمایشگاه هوایی دبی که یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان است از سال ۱۹۸۶ هر دو سال یکبار برگزار میشود. تصاویر زیر نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۱۷ را نشان میدهند.
انفجار یکی از موتورهای راکت فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس در هنگام آزمایش
شرکت اسپیس ایکس اعلام کرد که یکی از موتورهای راکت نسل جدید آن در هنگام آزمایش منفجر شده است. این انفجار که روز یکشنبه اتفاق افتاده مربوط به موتور «مرلین» است. تعداد 9 نمونه از این موتور در آزمایش راکت «فالکون ۹» به کار رفته است.
لس آنجلس به همت "اوبر" مجهز به ناوگان تاکسی هوایی میشود (+تصاویر)
شرکت اوبر اعلام کرده است که شبکهای از هواپیماهای کوچک و الکتریکی به نام «UberAIR» در لس انجلس را به کار خواهد گرفت. این هواپیماهای کوچک ظرفیت چهار نفر را دارند و برای جابهجایی مسافران در مناطق پرجمعیت به کار میروند.
پرواز موفقیت آمیز هواپیمای الکتریکی چین
چین در این هفته، نخستین هواپیمای الکتریکی دونفره خود را مورد آزمایش قرار داد که کارشناسان آن را گامی بزرگ در توسعه صنعت حملونقل هوایی داخلی چین میدانند. پرواز آزمایشی این هواپیما به مدت دو ساعت به طول انجامید.
مریخنورد 2020 ناسا، تیزبینترین ربات کاوشگر سیاره سرخ
مریخنورد آینده ناسا که سال ۲۰۲۰ به این سیاره فرستاده میشود ۲۳ دوربین خواهد داشت و لقب تیزبینترین رباتی را گرفته است که به این سیاره قدم خواهد گذاشت. سیستم دوربین بهکار رفته در این مریخنورد که «Mastcam-Z» نام گرفته، با پرینتر سهبعدی ساخته شده است.
برگزاری اولین مجمع عمومی شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی (منظومه)
شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی یا «منظومه» با برگزاری اولین جلسه مجمع عمومی خود در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۹۶ رسما آغاز به کار کرد. هدف از تشکیل این شبکه، ایجاد همافزایی مابین گروههای دانشجویی و فعالین حقیقی و حقوقی حوزههای مختلف هوافضا عنوان شده است.