توقف فعالیت های شرکت هواپیمایی روس «ترانسآیرو»
شرکت هواپیمایی «ترانسآیرو»، دومین شرکت هواپیمایی روسیه روز دوشنبه پروازهای خود را متوقف کرد. دولت روسیه ماه گذشته از بزرگترین شرکت هواپیمایی این کشور یعنی آیروفلوت خواسته بود تا نسبت به نجات این شرکت دخالت کند. اما این اقدام بی نتیجه گزارش شده است.
نگاهی به گروه لوفتهانزا
صنعت هوایی ایران همیشه در صدر مشکلات مطرح شده در بخش حمل و نقل بوده و گه گاه حوادث کوچک و بزرگی که در این صنعت رخ داده این سوال را برمیانگیزد که راه حل واقعا چیست، مشکل کجا است و چطور میتوان به رشد و شکوفایی این صنعت کمک کرد؟
افزایش پروازهای لوفتهانزا و هواپیمایی اتریش به ایران
طبق اعلام سایت هوانوردی آلمان، لوفتهانزا از این به بعد پروازی از مونیخ به تهران نیز خواهد داشت و از تابستان سال 2016، هواپیماهای بزرگتر خود را به پروازهای فرانکفورت به تهران اختصاص خواهد داد.
نخستین دوره آموزشي تربيت مدرس امنيت هوانوردي
اولين دوره آموزشي تربيت مدرس امنيت هوانوردي در كشور با حضور اساتيد مدعو از سازمان جهاني هواپيمايي كشوري (ايكائو) برگزار مي شود.
نام یو اس ایرویز به تاریخ پوست
با آخرین پرواز به شماره ۱۹۳۹، سال آغاز به کار یو اس ایرویز، از سان فرانسیسکو به فیلادلفیا در روز جمعه نام این شرکت هواپیمایی برای همیشه به تاریخ پیوست. از این پس وب سایت خرید بلیط این شرکت با وب سایت شرکت امریکن ایرلاینز ادغام می شود تا بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان شکل گیرد.
خطوط هوایی سنگاپور در پی راهاندازی طولانیترین مسیر پروازی جهان
شرکت هواپیماسازی ایرباس هفت فروند هواپیمای A۳۵۰-۹۰۰ در اختیار خطوط هوایی سنگاپور قرار می دهد تا با راه اندازی طولانی ترین مسیر پرواز تجاری جهان، تحولی بزرگ در صنعت حمل و نقل هوایی جهان روی دهد.
رونمایی از سیستم جدید برای جلوگیری از برخورد پهپادها با هواپیماها
با توجه به افزایش تعداد علاقمندان به پهپادهای کنترل از راه دور در شهرها، خطر ورود این پرندهها به محیط فرودگاهها و احتمال برخورد با هواپیماها نیز افزایش یافته است.
ایرفرانس در برابر چالشهای پرشمار
در رقابت بالای خطوط هوایی، گروه ایرفرانس کی ال ام با داشتن ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار مسافر در ماه اوت سال جاری پس از شرکتهای هواپیمایی لوفت هانزا، رایان ایر و گروه هوایی آی ای جی قرار می گیرد.
سازمان هواپيمايي كشوري تنها مرجع تصميمگير خريد هواپيما
وزير راه و شهرسازي گفت: تنها دستگاه تصميمگيرنده در اين خصوص سازمان هواپيمايي كشوري است چون مجوز پرواز هواپيماها در آسمان ايران را اين سازمان صادر ميكند؛ ممكن است در رسانهها بحثهايي در اين خصوص مطرح شود اما تأييديه نهايي بايد از سوي سازمان هواپيمايي كشوري صادر شود.
روسيه و چين به دنبال همکاری مشترک در ساخت هواپيماي پهن پيکر
روسيه و چين از ساخت يک هواپيماي پهن پيکر به صورت مشترک خبر داده اند. روسيه و چين قصد دارند با همکاري يکديگر هواپيماي پهن پيکري بسازند که با هواپيماهاي جت ساخت شرکت بوئينگ و ايرباس گروه SE رقابت خواهد کرد.