نمونه کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا ( + اطلاعات درصد و رتبه)
در این بخش اطلاعات کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا در سالهای گذشته ارائه میشود.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصيلی آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 (+ظرفیت دانشگاهها)
برای دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصيلی آزمون ورودی تحصيلات تکميلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و آگاهی از ظرفیت دانشگاهها کلیک کنید.
موتورهای فضایی یونی
دانشمندان برای پژوهشهای فضایی و بررسی سیارات دوردست فضای بیرونی به فضاپیماهایی نیاز دارند که بتوانند فواصل بسیار زیاد را با کمترین هزینه ممکن طی کنند. شاید موتورهای یونی بتوانند فضاپیماها را به دوردستترین نقاط ممکن هدایت کنند.
Gas Turbine Theory
نام فارسی: تئوری توربین گاز
نویسندگان: P. Straznicky, H. I. H. Saravanamuttoo, G. F. C. Rogers, H. Cohen
ناشر: Pearson Education Ltd
سال چاپ: 2008، ویراست ششم
شمار صفحات: 608
کتابهای مرجع درس اصول جلوبرنده و پیشرانش
کتاب تئوری توربین گاز یکی از کتابهای مرجع درس اصول جلوبرندهها و پیشرانش است که به نام یکی از نویسندگان آن یعنی کوهن (Cohen) شناخته میشود.
نرمافزار اِن ایکس (NX)
نرمافزار اِن ایکس (NX) که پیشتر یونیگرافیکس (Unigraphics) نامیده میشد، محصول شرکت زیمنس پی ال ام آمریکا (شاخه نرمافزاری و اتوماسیون شرکت زیمنس آلمان)، یکی از توانمندترین نرمافزارهای جامع طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است.
نشریه «پیشرانش هوافضایی»
چاپ دستاوردهای علمی-پژوهشی در نشریه «پیشرانش هوافضایی»
انجمن مهندسی پیشرانش هوافضایی ایران
انجمن مهندسی پیشرانش هوافضایی ایران به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی علوم و فناوری هوافضای کشور درحوزه پیشرانش و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در این زمینه با همت جمعی از اساتید و متعهدان دانش در سال ۱۳۸۹ به تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید.
سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران
سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران با همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر-اصفهان، شاهینشهر، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا در تاریخ ۳۰ مهر و ۱ آبان ۱۳۹۳ برگزار میگردد.
نخستین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران
برای ارائهی دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد ارتباط بین پژوهشگران صنعتی و دانشگاهی و هماهنگی و همفکری و ارتقاء سطح دانش و فناوری در دو زمینهی تحقیقاتی سیستمهای پیشرانش هواپیما و حمل و نقل فضایی، اولین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.