سرانجامی تلخ برای کپسول باری روسیه

 

تلاش‌های پی‌در‌پی پژوهشگران روس برای نجات‌دادن کپسول باری پروگرس 59 ناکام مانده و انتظار می‌رود که این فضاپیمای بدون‌سرنشین، طی هفته‌های آینده دوباره وارد جو زمین شده و در آنجا به طور کامل نابود شود.

تصاویر اینستاگرامی یک فضانورد از ایستگاه فضایی

 

اسکات کلی فضانورد آمریکایی در کنار میخائیل کورنینکو فضانورد روس طولانی ترین حضور انسان در جاذبه صفر را در ایستگاه بین المللی فضایی تجربه می کنند.

برنامه‌های روسیه برای ساخت یک ایستگاه فضایی ملی تا سال 2023

رئیس‌جمهور روسیه طی یک برنامه پرسش و پاسخ زنده، از برنامه‌های کشورش برای ساخت یک ایستگاه فضایی مداری تا سال 2023 خبر داد. به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین در این برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در سال 2023 قصد داریم ایستگاه فضایی ملی را در مدار ایجاد کنیم. اگرچه این برنامه‌ای برای آینده است، اما از نقطه نظر اقتصاد ملی کشور یک کار ضروری به شمار می‌رود.

آمریکا و روسیه نسل بعدی ایستگاه فضایی بین‌المللی را تأسیس می‌کنند

بر اساس گفته های مدیران سازمان های فضایی آمریکا و روسیه، این دو کشور در ایجاد ایستگاه فضایی بین المللی بعدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
سازمان فضایی روسیه
در ماه فوریه و به دنبال وضع تحریم‌های آمریکا علیه روسیه تهدید کرده بود که از ماژول‌های ایستگاه فضایی بین المللی برای ایجاد ایستگاه فضایی اختصاصی خود استفاده خواهد کرد. اما بر خلاف این اظهارنظر امروز خبرها از همکاری بزرگ‌ترین سازمان‌های فضایی دنیا خبر می‌دهد.

طولانی‌ترین اقامت انسان در ایستگاه فضایی آغاز شد

سکات‌ کلی فضانورد آمریکایی و میخاییل کورنینکو فضانورد روس ماموریت یکساله خود را در مدار زمین آغاز کردند، ماموریتی که رکوردی جدید از اقامت مداوم انسان در فضای خارج از سیاره را به ثبت خواهدرساند.
این ماموریت طولانی‌ترین اقامت انسان در خارج از زمین در ارتفاع 400 کیلومتری از سیاره خواهد‌ بود. فضاپیمای حامل این دو فضانورد امروز با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی وصل شد.

قرارداد جدید ناسا و روسیه برای انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی

سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکاسموس) و ناسا قصد دارند در پاییز یک قرارداد دیگر را برای استفاده از فضاپیماهای سایوز به منظور انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی امضا کنند. به گزارش ایسنا، این دو سازمان پیش از این قراردادی را برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی برای سال 2017 امضا کرده بودند و قرار است قراردادی با مضمون مشابه برای سال 2018 امضا شود.

مختصری از «ایستگاه فضایی بین‌المللی» بدانیم

آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.

روسیه به فضانوردان آمریکا دست کمک دراز کرده است

سیاست از نظر جهانی بر فضانوردی نیز از جمله بر ایستگاه بین‌المللی فضایی اثر می گذارد. هر چند که کرپراسیون موشکی- فضایی روسیه و ناسای آمریکا تلاش می‌کنند در امور سیاسی مداخله نکنند. ولی همیشه موفق نمی شوند. خطر گذشته نشان داد که فضانوردان و کشتی‌های روسیه همیشه آماده اند در صورت لزوم به کمک آمریکایی ها شتافته و آن‌ها را از فضا تخلیه کنند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب