رونمایی از برنامه ناسا برای اعزام فضانورد به مریخ تحت عنوان «دروازه فضای دوردست»

ناسا به تازگی از برنامه اعزام فضانورد به مریخ تحت عنوان «دروازه فضای دوردست» (Deep Space Gateway) رونمایی کرد که قرار است پایگاهی فضایی را برای استقرار خدمه فضاپیما در پیرامون کره ماه راه‌‌اندازی کنند تا از این طریق بتواند فضانوردانی را برای مأموریت اکتشافی به مریخ اعزام کند.

برنامه بویینگ برای تولید هواپیماهای هیبریدی با همکاری جت‌بلو

دو شرکت بزرگ بویینگ و جت‌بلو تصمیم گرفته‌اند تا با تاسیس شرکتی جدید به نام «زونوم‌ ایرو» (Zunum Aero) به صورت اختصاصی بر روی هواپیماهای برقی و هیبریدی کار کنند.

نخستین کارخانه بویینگ در خارج از آمریکا/تولید سالیانه 100 فروند هواپیمای 737 در چین تا سال 2018

تاسیس این کارخانه در راستای رقابت این شرکت آمریکایی هواپیماسازی با رقیب اروپایی خود، ایرباس برای گرفتن سفارش هرچه بیشتر از چین است. شرکت هواپیماسازی ایرباس در حال حاضر دو کارخانه در چین دارد.

به‌کارگیری فناوری چاپ سه‌بعدی در ساخت فضاپیماهای تازه‌ی بویینگ

کپسول فضایی «استارلاینر» بوئینگ، یکی از دو پروژه‌ای‌ است که به‌ احتمال زیاد بالاخره ناسا را از نیاز به فضاپیمای روسی سایوز برای اعزام فضانورد بی‌نیاز می‌کند. این کپسول که پس از بارها تعویق در زمان آزمایش، قرار است در ژوئیه 2018 به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، حاوی 600 قطعه است که با استفاده از نوعی پلاستیک تازه اختراع و پرینتر سه‌بعدی ساخته شده‌اند.

گشایش باب‌های علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام

رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزه‌های آن، هوافضا است.

اولویت‌های نوسازی ناوگان هوایی/هوای «هوا» را باید داشت!

بخش هوایی کشور به‌واسطه ارتباطات گسترده بین‌المللی و الزام در رعایت استانداردهای پیچیده و محکم مراجع ذی‌ربط بین‌المللی به مراتب بیشتر از سایر بخش‌های حمل‌و‌نقل از تحریم‌ها آسیب دیده و لازم است نوسازی آن اول به‌منظور حفظ قابلیت اطمینان و ایمنی و دوم به‌منظور کسب جایگاه‌های از دست‌رفته قبلی و حداقل در سطح منطقه در اولویت باشد.

گزیده‌ای از مأموریت‌های فضایی در سال 2017

شرکت بوئینگ قصد دارد در برابر رقیب خود یعنی اسپیس‌ایکس قد علم کند. این شرکت سازنده هواپیما، این روزها روی فضاپیمای CST-۱۰۰ خود کار می‌کند تا اولین شرکت هواپیمایی خصوصی‌ای باشد که فضاپیمای خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد.

توافق بزرگ ایران و بویینگ/۸۰ فروند هواپیمای بویینگ در ۱۰ سال وارد ایران می‌شود

براساس سند همکاری که ایران و بوئینگ به امضا می‌رسانند، ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ در بازه‌ زمانی ۱۰ ساله به ایران تحویل داده می‌شود. از مجموع ۸۰ فروند هواپیمای مورد توافق برای تحویل به ایران، ۵۰ فروند بوئینگ ۷۳۷ و ۳۰ هواپیمای دیگر شامل دو مدل بوئینگ ۷۷۷ خواهد بود.

ایرباس و بویینگ مجوز فروش هواپیمای مسافربری به ایران را گرفتند

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا مجوز فروش هواپیماهای مسافری به ایران را برای شرکت‌های ایرباس و بوئینگ صادر کرده است. شرکت هواپیماسازی ایرباس اعلام کرد که دولت ایالات متحده به این شرکت مجوزهای لازم برای فروش ۱۷ فروند هواپیما به ایران را در فاز نخست داده است.

ساخت بزرگ‌ترین محصول چاپ سه‌بعدی جهان به عنوان بال یک هواپیما

بزرگ‌ترین محصول چاپ سه‌بعدی جهان که با فناوری چاپگر سه‌بعدی تولید شده بر روی یک هواپیمای آمریکایی قرار گرفته است. این محصول جدید برای ساخت بال هواپیمای جدید جت مسافربری ۷۷۷X شرکت بوئینگ طراحی شده و در ساخت آن از فیبرکربن و مواد کامپوزیت ترموپلاستیک ABS استفاده شده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi