چهارمین كنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات
انجمن آكوستيك و ارتعاشات ايران با همکاري دانشگاه علم و صنعت ایران «چهارمین كنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات» را در آذرماه 93 برگزار مینمايد. محورهای همایش عبارتاند از: صنعت پتروشيمی، صنعت خودرو و ريلی، صنعت دفاعی، صنعت معدنی، صنعت نفت و گاز، صنعت نيروگاه، صنعت هوافضا. علاقهمندان میتوانند برای آگاهی بیشتر به تارنمای همایش به نشانی isav.ir/2014 مراجعه نمایند.
آزمايشگاه تحقيقاتي ارتعاشات و سيستمهاي ديناميكي-دانشکده هوافضا دانشگاه امیرکبیر
آزمايشگاه تحقيقاتي ارتعاشات و سيستمهاي ديناميكي دانشكده هوافضا دانشگاه امیرکبیر در سال 1379 راهاندازي شده است.
پرسش و پاسخ پیرامون رشته مهندسی هوافضا (برگرفته از دانشگاه امیرکبیر)
دانشآموزان و علاقهمندان به رشتهی هوافضا، پرسشهای بسیاری در زمینهی وضعیت کنونی و آیندهی این رشته دارند. در این نوشتار به برخی از این پرسشها پاسخ داده شده است. (این نوشتار توسط دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه امیرکبیر تهیه شده است.)
نشریه علمی-پژوهشی مهندسی هوانوردی
دورهی انتشار: دوفصلنامه
موضوع: علمي-پژوهشی (فنی مهندسی)
صاحب امتياز: دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران
سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران با همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر-اصفهان، شاهینشهر، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا در تاریخ ۳۰ مهر و ۱ آبان ۱۳۹۳ برگزار میگردد.
دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری
اين دانشکده برنامههاي آموزشي آكادميك خود را همسو با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و با توجه به نیازمندیهای صنعت هوانوردی اجرا مي نمايد و در حال حاضر در 4 رشته اصلی تعمير و نگهداري هواپيما، مراقبت پرواز، الكترونيك و مخابرات و در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو میپذیرد.
ششمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
ششمین دوره مسابقات ملی دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در سال 93 توسط دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. مهلت نامنویسی در این مسابقات تا پایان فروردین 93 تمدید شده است.
مسابقات دانشآموزی و دانشجویی طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی
قطب علمی سامانههای هوافضایی وابسته به دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه شریف هرساله مسابقات دانشآموزی و دانشجویی با عنوان طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی را برگزار میکند. دانشآموزان و دانشجویان علاقهمند میتوانند از طریق وبگاه این مسابقات به نشانی http://www.asdc.ir/fa پیگیر برگزاری مسابقات و شیوهی نامنویسی در آن باشند.
مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان، پژوهشکده سامانههای فضانوردی
با توجه به نیاز روز افزون و لزوم ایجاد مرکزی برای جذب نخبگان و ارائه خدمات فنی و مهندسی به مراکز علمی و صنعتی کشور، پژوهشکده سامانههای فضانوردی اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان نموده است.
قطب علمی مهندسی هوافضای محاسباتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
قطب علمی مهندسی هوافضای محاسباتی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، درسال 1385 به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید. این قطب، نخستین و تنها کرسی قطب علمی کشور در رشتهی مهندسی هوافضا میباشد.