طولانی‌ترین ماموریت فضانوردان چینی پایان یافت

دو فضانورد کشور چین پس از گذشت یک ماه، به طولانی ترین ماموریت فضایی خود در آزمایشگاه فضایی این کشور پایان داده و لحظاتی پیش به سلامت به زمین بازگشتند. فضانوردان امروز جمعه پس از آنکه مدتی را در سفینه فضایی سرنشین‌دار بسر برده بودند، توانستند ماموریت فضایی طولانی مدت خود را خاتمه دهند.

سیستم دفاع ضدپهپادی وارد بازار می شود

سازمان امنیت هوایی آلمان (DFS) اعلام کرده که در آلمان بیش از 400 هزار پهپاد فعالیت می‌کنند که بیشتر آنها صاحبانی شخصی دارند. این پهپادها از اسباب‌بازی‌های پرنده و هواپیماهای باری که می‌توانند چندین کیلوگرم را از یک منطقه به منطقه‌ای دیگر منتقل کنند، تشکیل شده اند.

فضاپیمای سرنشین‌دار چینی به فضا پرتاب می‌شود

وو پینگ، معاون مدیر دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین، در یک کنفرانس مطبوعاتی در مرکز راه‌اندازی ماهواره جیوچوان اعلام کرد که این فضاپیما دو فضانورد مرد به نام‌های جینگ هایپنگ و چن دونگ را به فضا خواهد برد.

یک گام نزدیک‌تر به مریخ؛ اعلام آزمایش موفقیت‌آمیز موتور راکت «رپتور» توسط اسپیس‌ایکس

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس در توئیتر خود از آزمایش موفق موتور راکت رپتور (Raptor) که قرار است در سال 2024 برای اولین بار انسان را به مریخ برساند خبر داده است. موتور رپتور با سوخت متان قرار است نيروي لازم براي حمل و نقل انسان و تجهيزات مورد نيازش به مريخ را فراهم كند.

گزارش تصویری پرتاب کاوشگر OSIRIS-REx ناسا به سمت سیارک «بنو»

بامداد امروز فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش پورتال هوافضای ایران، این پرتاب توسط راکت اتلس 5 انجام شد. این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست 2018 به آن خواهد رسید.

بازگشت کپسول فضایی «دراگون» شرکت اسپیس‌ایکس به همراه 12 موش به زمین

کپسول فضایی دراگون شرکت اسپیس‌ایکس به همراه بیش از 1360 کیلوگرم محموله و تجربیات علمی از جمله 12 موش با موفقیت در نزدیکی مکزیک در اقیانوس اطلس سقوط کرد. کپسول دراگون (اژدها) پس از فرود موفق در اقیانوس، توسط کارکنان شرکت اسپیس‌ایکس بازیابی شد و توسط کشتی به بندری در نزدیکی لس‌آنجلس منتقل شد تا برخی از بارهای آن برای ناسا ارسال شود.

ناسا برای شکار یک سیارک، از شرکت‌های خصوصی تقاضای کمک کرد (+تصاویر)

این ماموریت دو مرحله دارد: اول یک مرحله رباتیک است که یک فضاپیمای بدون سرنشین را در سال 2021 برای کشیدن یک سیارک به فضای بین زمین و ماه پرتاب خواهد کرد. در مرحله دوم که برای سال 2028 برنامه‌ریزی شده، گروهی از فضانوردان توسط فضاپیمای اوریون به سیارک شکار شده سفر خواهند کرد تا نمونه‌های آن را به زمین بازگردانند.

ناسا در حال آماده‌سازی برای پرتاب فضاپیما در نزدیکی سیارک «بنو»

ناسا در حال آماده‌سازی برای پرتاب یک فضاپیما در نزدیکی سیارک «بنو» است؛ به گفته دانشمندان این سیارک می‌تواند در اواخر قرن 22 با زمین برخورد کند. فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا در هشتم سپتامبر 2016 (18 شهریور 95) به فضا پرتاب خواهد شد.

انتشار مشکلات فنی و مالی پروژه میلیاردی فضاپیمای اوریون ناسا

پروژه فضاپیمای اوریون که یکی از امیدهای ناسا برای جایگزین کردن فضاپیمای شاتل است، معادل 11/3 میلیارد دلار از کل بودجه ناسا را به خود اختصاص داده است اما داده‌های فنی آن نشان می‌دهد که هنوز اطلاعات و آزمون‌های لازم برای یک پرواز سرنشین‌دار را به دست نیاورده است.

گوگل رسماً وارد پروژه‌ی پهپادهای بسته‌رسان شد (+تصاویر)

سازمان هوانوردی فدرال آمریکا چراغ سبز لازم را به گوگل نشان داد تا برنامه استفاده آزمایشی از پهپادها برای تحویل بسته‌ها را آغاز کند. بر اساس این مجوز، گوگل می‌تواند از شش منطقه مشخص برای پروژه خود استفاده کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi