اسپیس ایکس راکت فالکون 9 را با موفقیت پرتاب کرد
اما طبق معمول، پرتاب ماهواره هدف اصلی این ماموریت نبود بلکه هدف اصلی چند دقیقه پس از پرتاب و زمانی تحقق یافت که مهندسان اسپیس ایکس طبقه اول این راکت را روی یک سکوی شناور در اقیانوس اطلس فرود آوردند.
راکت فالکون 9 دوباره به فضا می رود
شرکت فناوری های اکتشاف فضایی، اسپیس ایکس، پس از یک وقفه طولانی در پروازهای فضایی، قصد دارد 19 دسامبر (28 آذر) راکت دیگری از فالکون 9 خود را دوباره به فضا بفرستد.
بهرهبرداری از نخستین ماهواره تمام برقی جهان
شرکت بوئینگ اعلام کرده نخستین ماهواره مجهز به نیروی محرکه تمام الکتریکی جهان کاملا به مرحله عملیاتی رسیده است. این ماهواره که ماه مارس به فضا پرتاب شد، ABS-3A 702SP نام دارد و به شرکت مخابراتی سفارشدهنده آن یعنی شرکت ABS واقع در برمودا به طور رسمی تحویل داده شده است. این ماهواره، خدمات ارتباطاتی را به آمریکا، اروپا، خاورمیانه و آفریقا ارائه خواهد داد.
موشک فالکون سال آینده پرتاب می شود
پرتاب موشک فالکون اسپیس ایکس در حالی در بهار سال ۲۰۱۶ میلادی انجام می شود که تاکنون چندین پروژه انتقال تجهیزات و مواد غذایی به فضا با شکست های متوالی مواجه شده بودند.
نوعی میله فولادی، عامل انفجار موشک فضایی فالکون 9 اسپیسایکس در راه فضا
پژوهشهای اولیه نشان داده که نقص فنی در نوعی میله فولادی به طول 60.96 و عرض 2.54 سانتیمتر، عامل انفجار موشک فالکون 9 متعلق به شرکت اسپیسایکس در اوایل تیرماه بود.
ناکامی اسپیسایکس در فرود نرم فالکون بر روی کشتی رباتیک
آخرین تلاش شرکت اسپیسایکس برای بازیابی موشک فالکون 9 و فرود آوردن عمودی آن بر روی یک کشتی رباتیک، بار دیگر و پس از پرتاب موفق کپسول باری دراگون بسمت ایستگاه فضایی، با شکست مواجه شد.
کپسول باری دراگون توسط فالکون 9 به ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) بدرقه شد، اما خود موشک در فرود بر روی کشتی رباتیک بار دیگر ناکام ماند. قطعات موشک پس از برخورد با کشتی رباتیک، در درون اقیانوس آتلانتیک سقوط کردند و دیگر برای انجام پرواز قابلبازیابی نیستند.
پس از سه تلاش نافرجام، فالکن 9 به فضا رفت
موسسه هوافضای اسپیسایکس پس از سه تلاش نافرجام، موشک فالکن 9 را به فضا پرتاب کرد. این موشک که 6 ماهواره ارتباطی اُربکوم را با خود حمل میکرد، دومین ماموریت پروازی خود را از مجموعه شماره 40 پرتابهای فضایی در ایستگاه نیروی هوایی واقع در فلوریدا، در روز چهاردهم جولای، آغاز کرد. این پرتاب، پس از پرتابهای ناموفق 10 مه، به دلیل نشت هلیوم، 20 ژوئن به دلیل هشدار افت فشار در طبقه دوم موشک و 21 ژوئن به دلیل بدی آب و هوا، بالاخره با موفقیت به انجام رسید.