خطای انسانی موجب سقوط فضاپیمای ویرجین گلکتیک شده بود
ده ماه پیش فضاپیمای ویرجین گلکتیک بر فراز صحرای موهاوی در جنوب کالیفرنیا در جریان یک پرواز آزمایشی سقوط کرد و باعث مرگ کمک خلبان و وارد شدن جراحات شدید به خلبان شد. حال محققان با بررسیهای بیشتر کشف کردند که دلیل سقوط آن باز شدن زود هنگام قفل ترمز توسط کمک خلبان و متلاشی شدن بدنه فضاپیما بود.
جزئیات پروژه جدید صنعت هوایی/ مذاکره برای تولید هواپیمای پهنپیکر در ایران
نایب رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران از مذاکره با شرکتهای مطرح هواپیمایی دنیا برای حضور در ایران و همکاری مشترک در جهت راه اندازی مرکز تعمیر و نگهداری قطعات هواپیمایی خبر داد.
قاسمی گفت: توافقات انتقال تکنولوژی با شرکتهای هواپیمایی مطرح آماده است و با انجام کامل توافقات و رفع تحریم ها، ورود شرکتهای خارجی به ایران در بحث تولید و تامین قطعات با هدف انتقال تکنولوژی عملیاتی می شود.
نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار ایران در موزه علوم و فناوری
موزه علوم و فناوری نخستین فضاپیمای سرنشین دار ایرانی را به نمایش می گذارد. این برنامه که با همکاری پژوهشگاه هوافضا برگزار می شود، علاوه بر نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار کشور، تصاویری از کاوشگرهای ایرانی را نیز در معرض دید عموم قرار می دهد.
نخستین هواپیمای خورشیدی-برقی که عرض آلپ را پیمود
شرکت آلمانی PC-Aero اعلام کرده هواپیمای Elektra One Solar آن نخستین هواپیمای الکتریکی-خورشیدی است که عرض آلپ را به صورت رفت و برگشت پیموده است.
بر پایهی ادعای شرکت آلمانی، این هواپیمای تکسرنشینه فوقسبک، روز 25 ژوئن (چهارم تیر) از شهر اونتروسن این کشور برخاست، مرتفعترین کوه اتریش یعنی Grossglockner را پیمود و در شهر لیینتس اتریش فرود آمد. این پرواز دو ساعت و نیم به طول انجامید.
پرواز مجدد نخستین هواپیمای خورشیدی به 2016 موکول شد
در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد.
بهکارگیری پهپادها برای رویارویی با بیماریها
«پروژه اخطار» مایکروسافت به دنبال استفاده از پهپادها و فناوریهای دیگر برای مقابله پیشگیرانه با شیوع بیماریها و نجات بشر برای همیشه از دست آنهاست. این پروژه از پهپادها برای شناسایی بیماریهای جدید پیش از آن که آنها به تهدیدی برای انسانها، حیات وحش و دامها تبدیل شوندف استفاده میکند.
چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک میکنند (+ عکس)
یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بستههای پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روباتهای پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.