فضانوردان ناسا چشمانتظار فضاپیمای جدید
نکته قابل توجه در این نگرش جدید آن است که دولت آمریکا برای اعزام فضانوردانش به ایستگاه فضایی و در کل زیر مدار، دیگر نه به ناسا بلکه به شرکتهای خصوصی همچون بوئینگ و اسپیسایکس دل بسته است. بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، شرکت بوئینگ در اوایل سال ۲۰۱۸ فضانوردان را راهی ایستگاه فضایی بین المللی خواهد کرد.
ناسا برای کمک به فضانوردان در ماموریتهای اکتشافی طولانیمدت موسسه میسازد
ناسا به منظور راهاندازی یک موسسه جدید جهت تحقیق و توسعه روشهای نوآورانه برای کاهش خطرات انسان در ماموریتهای اکتشاف طولانی مدت، از جمله سفر ناسا به مریخ، به کالج پزشکی بیلور در هوستون پیوست.
پهپادهای آینده از آتش دوری میکنند
شرکت DJI پس از آن که آخرین نمونههای مزاحمت پهپادها برای عملیات اطفاء حریقهای جنگلی منتشر شد، تصمیم گرفت پهپادهایش را به هشدار آتش مجهز کند تا از این مناطق دوری کنند. در مرحله نخست این شرکت نرمافزار AirMap خود را که به کار خلبان پهپاد کمک میکند، بهروزرسانی کرد.
چرا ناسا توالیسنج دیاناِی به فضا فرستاد؟
تاکنون فضانوردان باید نمونههای DNAشان را به زمین ارسال میکردند که این فرآیند ماهها طول میکشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بیوزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل میکنند و همچنین میکروبهایی را که به بدنشان وارد میشوند، شناسایی میکنند.
مینروبی با پهپاد مین کافون
یک محقق افغان تبار موفق به طراحی، ساخت و توسعه هواپیمای بدون سرنشینی برای مین روبی سریع و گسترده شده است. نمونه اولیه این هواپیمای بدون سرنشین شبیه به یک مولتیکوپتر سفارشی است که می تواند با ابزار مختلف تجهیز شود.
شرکت اسپیساکس (SpaceX)
اسپیسایکس (SpaceX)، نام یک شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری در آمریکا است. این شرکت در سالِ ۲۰۰۲ در کالیفرنیا توسط ایلان ماسک بنیانگذار پیپل و تسلا موتورز تاسیس شد.
مذاکرات با میتسوبیشی: خرید 25 فروند هواپیما به قیمت 500 میلیون دلار برای هواپیمایی آسمان
اصغر فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، درباره خرید هواپیماهای کوتاه برد از میتسوبیشی ژاپن اظهار داشت: علاقهمند هستیم بخشی از ناوگان هوایی کوچک و با برد کوتاه را از ژاپن تامین کنیم. وی افزود: تعداد هواپیماهای مورد نیاز را باید خود ایرلاینها پیشنهاد دهند اما با میتسوبیشی ژاپن برای خرید 25 فروند هواپیما مذاکرات شروع شده است.
بویینگ، ایرباس و دیگر دوستان
شرکتهای هواپیماسازی مانند امبرائر برزیل، بمباردیه کانادا، میتسوبیشی ژاپن و سوخو روسیه تنها بخشی از شرکتهای هواپیماسازی هستند که با توجه به تحلیلهای ایران میتوانند در آینده برای ایرلاینهای داخلی هواپیمای جدید تولید کند.
پیشرفتهترین هواپیماهای دنیا در نمایشگاه فارنبرو انگلستان
برای طرفداران حمل و نقل هوایی انگلیس، هیچ چیز مانند نمایش هوایی بینالمللی فارنبرو (Farnborough) وجود ندارد. این نمایشگاه هر دو سال یکبار در غرب لندن برگزار می شود. در ادامه قصد داریم ۳ هواپیما که در این نمایشگاه بیشترین بازدید را داشتند و بسیار متفاوت بودند بررسی کنیم، چرا که ممکن است در آینده خود شما یکی از افرادی باشید که با آن ها سفر می کنید.
بریتانیا فرودگاه فضایی می سازد
به رغم خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و آغاز چالش های علمی این کشور اما حالا خبر می رسد که مقامات عالی رتبه این کشور رایزنی های لازم برای راه اندازی یک فرودگاه فضایی را آغاز کرده اند. به این منظور دولت بریتانیا قراردادهایی را با ۵ غول عرصه هوافضا منعقد کرده تا آنها طرح های قابل اجرای خود در زمینه ساخت یک فرودگاه فضایی را ارائه کنند.