آخرین وضعیت ساخت موتور هواپیمای ۱۵۰ نفره/کمبود اعتبار مانع اجرا
براساس تقسیم فعالیت و وظایفی که بین این سازمان با دانشگاهها و مراکز پژوهشی براساس اعتبارات شورای عتف صورت گرفته مقرر شد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری محوری در بخش هواپیما، دانشگاه صنعتی اصفهان مجری همکار در بخش اویونیک و دانشگاه علم و صنعت ایران ساخت موتور هواپیما را برعهده گیرند.
ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور ارائه میشود
رییس کارگروه اویونیک ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی از ارائه ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور خبر داد و گفت: این ساختار بر اساس پتانسیلها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان تعریف شده است.
سومین کنفرانس ملی اویونیک، بهمن 95
سومین کنفرانس ملی اویونیک در تاریخ 27 و 28 بهمنماه 1395 در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار میگردد. مهلت ارسال مقاله در این کنفرانس، 30 دیماه سال جاری میباشد.
راهاندازی یک شبکه تلویزیونی برای نمایش فضا و ماموریتهای فضایی
برای تغذیه این شبکه تلویزیونی جدید از تصاویر و ویدیوهای باکیفیتی استفاده می شود که از طریق ایستگاه فضایی بین المللی و دیگر سفینه های در حال ماموریت ناسا مخابره می شود. همچنین تصاویر ماموریت های قدیمی فضایی ناسا با کیفیت افزایش یافته از شبکه یادشده پخش می شود.
موتورهای فضایی یونی
دانشمندان برای پژوهشهای فضایی و بررسی سیارات دوردست فضای بیرونی به فضاپیماهایی نیاز دارند که بتوانند فواصل بسیار زیاد را با کمترین هزینه ممکن طی کنند. شاید موتورهای یونی بتوانند فضاپیماها را به دوردستترین نقاط ممکن هدایت کنند.
ماهنامه اویونیک+دریافت نسخه الکترونیکی
دورهی انتشار: ماهنامه
موضوع: برق و الکترونیک هوانوردی
صاحب امتياز: پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان
پژوهشکده اویونیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیرساختهای موجود و در اختیار داشتن نیروی متخصص مربوطه، اقدام به تأسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.
دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران
دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه ها و صنایع بزرگ کشور در تاریخ 14 و 15 بهمن ماه 1393 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد گردید. این کنفرانس 2 سال یکبار و به صورت ملی برگزار خواهد گردید.
Civil Avionics Systems
نام فارسی: سیستمهای اویونیک غیرنظامی
نویسندگان: Ian Moir, Allan Seabridge, Malcolm Jukes
ناشر: Wiley
سال چاپ: 2013، چاپ دوم
شمار صفحات: 612
نرمافزار اِن ایکس (NX)
نرمافزار اِن ایکس (NX) که پیشتر یونیگرافیکس (Unigraphics) نامیده میشد، محصول شرکت زیمنس پی ال ام آمریکا (شاخه نرمافزاری و اتوماسیون شرکت زیمنس آلمان)، یکی از توانمندترین نرمافزارهای جامع طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است.