وبینار سرریز فناوریهای فضایی، پژوهشگاه فضایی ایران (تیر 1400)
محورهای اصلی: معرفی فناوری فضایی و سرریز مرتبط نحوه پیدایش ایده اولیه و مراحل تکامل فناوری جایگاه فناوری از دیدگاه تجاری در بازار ملی و بینالمللی
افزایش تعداد خلبانان زن در شرکتهای هواپیمایی
سهم آماری زنان در خلبانی همچنان در حال افزایش است. در طی یک دهه گذشته تعداد دانشجویان خلبانی زن در ایالات متحده به دو برابر رسیده است.
48 ایده و موضوع کسبوکار مرتبط با صنعت هوانوردی، هواپیمایی و فرودگاهی (بخش 1 از 3)
اگرچه صنعت هوانوردی بسیار تابع مقررات و قوانین است، اما دولتهای بیشتر کشورها معمولاً از حضور سرمایهگذاران محلی و خارجی در این صنعت و بازار استقبال میکنند.
ایران ۲۰ هزار کاربر پهپاد دارد
در ایران ۲۰ هزار کاربر پهپاد داریم که بیش از ۷۳۰۰ نفر از آنها طی ۱۶۵ دوره پهپادی موفق به دریافت گواهینامه شدند.
کوماک (COMAC)
کوماک (COMAC) شرکت سازنده هواپیمای مسافربری چینی است، که در زمینه طراحی، تولید و فروش هواپیماهای جت مسافربری، با ظرفیت بالای ۱۵۰ نفر فعالیت مینماید.
هواپیمای مسافربری چینی، یک گام نزدیکتر به اخذ مجوز
هواپیمای مسافربری کوماک C919 ساخت چین برای حضور در بازار بینالمللی، رقابت دشواری با رقبای قدرتمندی همچون ایرباس A320 و بویینگ B737 خواهد داشت.
گسترش حضور شرکت جنرال الکتریک در صنعت و بازار چین
جهتگیری کلی شرکت جیئی در چین، بومیسازی و منطقهگرایی، همکاری دوجانبه، دیجیتالی کردن و تمرکز بر حوزههای انرژی، هوانوردی و بهداشت و درمان است.
گسترش بازار پرندههای بدون سرنشین چینی در روسیه
شرکت DJI اکنون به دنبال گسترش بازارِ روسیه به عنوان یکی از بزرگترین مشتریان خود است.
بازدید رییس سازمان فضایی ایران از نمایشگاه هوافضای ماکس ۲۰۱۹ روسیه
علاوه بر توانمندسازی شرکتهای داخلی و توسعه بازارهای بینالمللی برای آنها، جلب مشارکت و سرمایه گذاری بینالمللی در راستای برنامه توسعه فناوری فضایی کشور در دستور کار هست.
رویکرد سازمان فضایی ایران، صنعتیسازی فناوری فضایی است
به گفته دکتر براری، مهمترین دغدغه سازمان فضایی ایران در حوزه توسعه فناوری فضایی، تثبیت فناوری فضایی و تبدیل آن به صنعت است.