آغاز ماموریت ریزماهوارهی مکعبی ناسا
ماهواره مینیاتوری جدید ناسا که هفته گذشته به فضا پرتاب شده بود، با زمین تماس گرفته و قرارگیری در مدار و آغاز ماموریتش را تایید کرد.
رؤیای ارتباطات لیزری در فضا محقق میشود
ایده جایگزین سازی این سیستم با پرتوهای لیزری از مدتها پیش مطرح بوده و حالا به نظر می رسد با پروژه آژانس فضانوردی اروپا این ایده رنگ واقعیت به خود گرفته و ارسال اطلاعات در فضا با سرعتی ماورای تصور صورت گیرد.
خطوط هوایی سنگاپور در پی راهاندازی طولانیترین مسیر پروازی جهان
شرکت هواپیماسازی ایرباس هفت فروند هواپیمای A۳۵۰-۹۰۰ در اختیار خطوط هوایی سنگاپور قرار می دهد تا با راه اندازی طولانی ترین مسیر پرواز تجاری جهان، تحولی بزرگ در صنعت حمل و نقل هوایی جهان روی دهد.
نخستین مجموعه استانداردهای ملی فضایی ایران منتشر می شود
رییس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: نخستین مجموعه استانداردهای ملی فضایی ایران به زودی با اخذ شماره ملی استاندارد منتشر می شود.
انتشار ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 1، مهر 94
شماره يك ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوري فضايي به مناسبت هفته جهانی فضا، با مطالبی جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوریهای فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفتهای این حوزه، منتشر شد.
آغاز پرواز پایانی مدارگرد کاسینی به دور قمر انسلادوس
ماموریت مدارگرد کاسینی ناسا به زحل که در سال 1997 پرتاب شد، تا کنون 18سال و 3 ماه به طول انجامیده است که توسعه قابل توجهی در برنامه زمانی اولیه چهار ساله آن بشمار میرود.
بررسی 50 سال آرزوی سفر به مریخ (+عکس)
این روزها تب مسافرت به سیاره سرخ در محافل علمی و فضایی بالا گرفته است و برنامهها هر روز تغییرات و پیشرفتهای خود را اعلام میکنند. آنچه میخوانید تلاشهایی است که طی 50 سال گذشته برای دستیابی به مریخ انجام شده است.
نسل جدید هواپیماهای بویینگ با سبکترین فلز جهان
«ریزتورینه» (Microlattice) یک ساختار پلیمری سلول باز سهبعدی است که از لولههای فلزی کوچک توخالی ساخته شده و نشانگر یک الگوی مورب ضربدری با فضاهای باز بسیار کوچک است.
ارسال خاطرات دیجیتالی به ماه با موشک
برنامه جدید ارسال حافظه دیجیتال به ماه موسوم به پروژه Moonspike برای نخستین بار با بودجه مردمی و با طراحی کریس لارمور، کارآفرین آمریکایی و کریستین ون بنگزتون، طراح سابق پروژه فضاپیمای زیرمداری اجرا شده است.
ربات چهارپایی که با کمک پهپاد هدایت میشود
به گزارش ایسنا، استفاده از ربات در مناطق سختگذر و مناطقی که برای ورود انسان خطرآفرین است، امروزه کاربرد زیادی دارد، اما گاهی بعضی از مناطق برای رباتها هم دشوار بوده که استفاده از پهپاد در این مکانها بسیار مفید است.