آمادگی کاوشگر ژاپن برای بررسی سیاره ناهید

کاوشگر "آکاتوسکی" ژاپن در اصل قرار بود در دسامبر 2010 به سیاره ناهید برسد، اما خراب شدن موتور باعث شد فضاپیما هدف خود را از دست داده و به مدار اطراف خورشید برود اما در دسامبر 2015 کنترلگرهای آکاتسوکی آن را مجددا به سمت سیاره هدایت کردند و اکنون این فضاپیما برای آغاز عملیات علمی خود آماده شده است.

شرکت هواپیمایی «آنا نیپون ایرویز» از سوخت جلبکی استفاده خواهد کرد

شرکت هواپیمایی ژاپنی «آنا نیپون ایرویز» برای کاهش انتشار گاز آلاینده دی اکسیدکربن استفاده از سوخت جلبکی به عنوان سوخت جایگزین را در دستور کار خود قرار می دهد. براساس گزارش‌ها این طرح تا پنج سال آینده قابلیت اجرا خواهد داشت و پیش بینی می شود انتشار گاز دی اکسیدکربن توسط هواپیماهای این کمپانی بیست درصد کاهش یابد.

ژاپن برای نخستین بار موشکی با محموله تجاری به فضا پرتاب کرد

موشک صنایع سنگین میتسوبیشی روز دوشنبه از سکوی پرتاب سازمان فضایی ژاپن در جزیره تانگاشیکا به فضا ارسال شد. این موشک با خود یک ماهواره رادیو تلویزیون و مخابرات TELSTAR 12V را برای شرکت کانادایی تلست (Telesat) حمل می‌کرد.

ژاپن در صدد کسب عنوان چهارمین کشور فاتح ماه

اگر پروژه فضایی ژاپن به خوبی پیش برود، ژاپن به جمع کشورهایی مانند امریکا، روسیه و چین می پیوندد که فرودی موفقیت آمیز بر سطح ماه داشته اند. چین، سومین و جدیدترین کشوری است که موفق به فرود روی سطح ماه شده است.

ژاپنی‌ها پرنده‌های اوریگامی ساختند (+ویدئو)

شرکت RHOM پرنده‌ای را با نام «اوریزورو» (Orizuru) طراحی کرده که با روش اوریگامی ساخته شده است. این پرنده‌ی کاغذی شبیه به پرنده بال می‌زند و پرواز می‌کند.

کاربردها و تاثیرات فناوری‌های پیشرفته ژاپن/آشنایی با هواپیمای شینمایوا

هواپیمای شینمایوا توسط نیروی دریایی ژاپن استفاده می شود و تنها هواپیمایی است که می تواند در فاصله های بسیار کوتاه (فاصله هایی بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ متر) روی آب فرود بیاید و مجددا به پرواز دربیاید. بر روی آب این هواپیما می تواند در فضایی به ارتفاع سه متر قرار بگیرد که تنها اندازه ارتفاع یک کامیون است.

برنامه‌ی سازمان فضایی ژاپن برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ

 

سازمان فضایی ژاپن از برنامه این سازمان برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ و نمونه برداری از سطح آن پرده برداشت. طرح اولیه برای سفر به هر فوبوس و یا دیموس در یک جلسه کمیته فرعی تصویب شد و برای تایید رسمی به شورای سیاست فضایی دولت ژاپن ارسال می شود.

مختصری از «ایستگاه فضایی بین‌المللی» بدانیم

آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.

هواپیماهای مسافری مافوق صوت به واقعیت می‌پیوندند

 

هواپیماهای مسافربری مدرن موجود، کاملا راحت و قابل اعتمادند، اما تازه‌ترین پیشرفت‌های مهندسی، امکان چند برابر کردن سرعت آنها را فراهم کرده است. هواپیماهای مافوق صوت (فراصوت) به واقعیت می‌پیوندند.

سال ۲۰۱۴ آغاز عصر جدید جاه‌طلبی‌ انسان در فضا+تصاویر

کم نیستند کارشناسانی که می‌گویند سال ۲۰۱۴ یکی از تاریخی‌ترین و به یادماندنی‌ترین دورانهای بشر در عرصه فضاست. به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که به روزهای پایانی سال ۲۰۱۴ نزدیک می‌شویم بررسی کوتاه اتفاقات مهم فضایی جهان بازگوکننده برآیندی است که نشان می‌دهد موفقیتهای به دست آمده در این عرصه تقریبا جایی برای خودنمایی ناکامی‌ها باقی نمی‌گذارد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری