پنجم آوریل؛ سالگرد پرتاب غیرقابل تصور سایوز-18

پنجم آوریل سالگرد پرتاب موشک حامل ناو سایوز-18 به فرماندهی "واسیلی‏ لازارف" از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان و وضعیت غیر قابل تصور آن در سال 1975 است.

نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای «دراگون سرنشین‌دار» شرکت اسپیس‌ایکس به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی (+تصاویر و ویدیو)

ناسا بودجه سنگینی به شرکت اسپیس‌اکس و بویینگ داده که آنها کپسولی برای حمل فضانوردان طراحی کنند.

نخستین مأموریت آزمایشی فضاپیمای «دراگون سرنشین‌دار» تا یک ماه دیگر

ناسا در ماه نوامبر سال گذشته اعلام کرد انتظار می‌رود نخستین پرواز «باسرنشین» فضاپیمای «دراگون سرنشین‌دار» در ماه ژوئن سال 2019 میلادی انجام پذیرد. با وجود این به گفته مدیرعامل اسپیس‌ایکس، قرار است نخستین ماموریت «بی‌سرنشین» این فضاپیما حدود یک ماه دیگر انجام شود.

آغاز تولید هواپیمای فراصوت کم صدا توسط شرکت لاکهید مارتین

شرکت لاکهید مارتین تولید هواپیماهای خود موسوم به "QueSST X-59" که مجهز به فناوری فراصوت کم صدا هستند را به طور رسمی آغاز کرد.

ناسا هواپیمایی با بال‌های تاشو آزمایش می‌کند (+تصاویر)

این پروازهای آزمایشی در مرکز تحقیقات آرمسترانگ ناسا انجام می‌شود. این پروژه «SAW» نام دارد و هدف از آن استفاده از مواد نوین و بسیار سبک در ساخت بال‌هاست. به این ترتیب بال‌ها در زوایای مختلف تا می‌شوند.

پرواز موفقیت آمیز هواپیمای الکتریکی چین

چین در این هفته، نخستین هواپیمای الکتریکی دونفره خود را مورد آزمایش قرار داد که کارشناسان آن را گامی بزرگ در توسعه صنعت حمل‌ونقل هوایی داخلی چین می‌دانند. پرواز آزمایشی این هواپیما به مدت دو ساعت به طول انجامید.

جت فراصوت مسافربری بدون پنجره با کابین دیجیتال (+تصاویر)

با تولید یک جت مسافربری فراصوت، پرواز از لندن به نیویورک در کمتر از سه ساعت امکان پذیر می‌شود. سرعت حرکت این جت ۲۱۸۰ کیلومتر در ساعت است. این هواپیما هیچ پنجره‌ای نخواهد داشت و تصاویر ویدیویی زنده محیط اطراف از طریق نمایشگری باریک که بر روی دیواره کابین داخلی نصب شده است، پخش می‌شود.

پرواز آزمایشی بالگرد خودکار ایرباس

بالگرد خودکار ساخت شرکت ایرباس نخستین پروازهای آزمایشی خود را از سر گذراند. سخه دموی سامانه خودکار VSR700 Optionally Piloted Vehicle (OPV) اخیرا آزمایش‌های پرواز خود را انجام داده و قرار است نخستین پرواز نمونه اولیه و کامل این فناوری سال آینده انجام شود.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری