ساخت ربات پرنده‌ی بسته‌رسان قفسه‌ای با الهام از روش اوریگامی

پژوهشگران در موسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان (EPFL) سوئیس با الهام از روش اوریگامی موفق به طراحی یک ربات پرنده شدند که می‌تواند همزمان با ارسال محموله، از آن‌ها حفاظت کند. طراحان با تکیه بر هنر باستانی اوریگامی این پهپاد را به گونه‌ای طراحی کردند که قفس آن با یک حرکت باز و بسته می‌شود.

تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)

مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.

با هدف تحقق سفرهای هایپرسونیک در آینده صورت گرفت: تولید ماده سرامیکی جدید با قابلیت تحمل دمای 3000 درجه سانتی‌گراد

دانشمندان نوع ماده سرامیکی جدیدی ارائه داده‌اند که راه را برای تحقق سفرهای هوایی و فضایی و همچنین ساخت سامانه‌های دفاعی هایپرسونیک (اَبَرصوت) هموار خواهد کرد.

لزوم تعیین تکلیف طرح‌های کلان/آخرین اخبار از ماهواره آت‌ست

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رونمایی از ماهواره «آت ست» (پیام) این دانشگاه در دهه فجر توسط رئیس جمهور گفت: مراحل قرارگیری این ماهواره در اتاق تمیز طی شده و ما آماده هستیم.

تصاویر: ورود دومین هواپیمای تازه خریداری شده به ایران/نخستین ایرباس A330

امروز دومین هواپیمای تازه خریداری شده از شرکت اروپایی ایرباس در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. این هواپیمای از نوع A330 متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی، هما، می‌باشد.

نهمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر، اردیبهشت 96

نهمین دوره مسابقات ملی هوافضا در هفته دوم و سوم اردیبهشت‌ماه 96 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

همایش آشنایی با موقعیت‌های شغلی هوافضا با رویکرد کارآفرینی، دانشگاه امیرکبیر، اسفند 95

همایش «آشنایی با موقعیت‌های شغلی هوافضا با رویکرد کارآفرینی» در تاریخ هشتم، دهم و یازدهم اسفند 95 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردد.
برای آگاهی بیشتر به نشانی sao-aut.ir مراجعه نمایید.

گشایش دومین مرکز فضایی کشور در قشم/قشم یکی از مراکز اخذ و پایش داده‌های ماهواره‌ای در کشور است

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه قشم ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های مختلف دارد، تصریح کرد: موقعیت مکانی آن در کشور نیز موجب شده تا یکی از مراکز فضایی کشور در این جزیره مهم و استراتژیک خلیج فارس ایجاد شود.

تلسکوپ‌های برخط در راه است/ در توسعه فناوری فضایی نباید هیجانی و سیاست زده عمل کرد

فناوری فضایی در نهایت کاربرد روی زمینش است که مهم است در نتیجه ماهواره های سنجشی برای ما همیشه مهم تر بودند. ما یک اداره کل سنجش داریم که فعالیت های زیادی انجام می‌دهد. به هر حال رفتن به فضا جذاب است ولی چون زمان‌بر است باید دنبالش بود ولی باید توجه کرد که آن هم باید یک کاربردی داشته باشد.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری