تیم‌های برتر هفتمین دوره مسابقات هوافضا معرفی شدند

دکتر مانی - دبیر هفتمین مسابقات هوافضا در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با بیان اینکه در دروره‌های گذشته نتایج مسابقات ۲ هفته پس از برگزاری مسابقات اعلام می‌شد، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از تیم‌ها از سایر استان‌ها در این مسابقات شرکت می‌کردند از این رو در این دوره از مسابقات نتایج لیگ‌ها در مراسم اختتامیه اعلام شد.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار می‌شود

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگ‌های طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، ربات‌های پرنده و ایده‌های نو برگزار می‌شود.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا در بخش دانش آموزی و دانشجویی را در بهار سال 94 در 11 لیگ برگزار می کند.

آغاز دوباره پروژه‌ ماهواره «آت ست» وابسته به دانشگاه امیرکبیر

مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره امیرکبیر «آت ست» زمان پرتاب این ماهواره را به فضا تا انتهای تابستان ۹۴ اعلام کرد. دکتر سید مصطفی صفوی درخصوص آخرین وضعیت طرح کلان ملی ماهواره آت ست به  ایرنا گفت: اکنون طراحی و ساخت مدل مهندسی ماهواره آت ست به پایان رسیده و وارد مرحله مدل فضایی شده است که در حال تست و تجمیع مدل فضایی هستیم.

آزمايشگاه تحقيقاتي ارتعاشات و سيستم‌هاي ديناميكي-دانشکده هوافضا دانشگاه امیرکبیر

آزمايشگاه تحقيقاتي ارتعاشات و سيستم‌هاي ديناميكي دانشكده هوافضا دانشگاه امیرکبیر در سال 1379 راه‌اندازي شده است.

ششمین دوره‌ مسابقات دانش‌آموزی-دانشجویی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

ششمین دوره‌ مسابقات ملی  دانش‌آموزی-دانشجویی هوافضا در سال 93 توسط دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود. مهلت نام‌نویسی در این مسابقات تا پایان فروردین 93 تمدید شده است.

مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی

با توجه به نیاز روز افزون و لزوم ایجاد مرکزی برای جذب نخبگان و  ارائه خدمات فنی و مهندسی به مراکز علمی و صنعتی کشور، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان نموده است.

قطب علمی مهندسی هوافضای محاسباتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

قطب علمی مهندسی هوافضای محاسباتی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، درسال 1385 به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید. این قطب، نخستین و تنها کرسی قطب علمی کشور در رشته‌ی مهندسی هوافضا می‌باشد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری