کمیته بین‌المللی سامانه‌های ماهواره‌ای ناوبری جهانی (ICG)

این کمیته که در سال ۲۰۰۵ بنیان نهاده شد، ترویج همکاری‌های داوطلبانه در زمینه خدمات غیرنظامی ماهواره‌ای مربوط به موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی را بر عهده دارد. هدف این سازمان ایجاد توسعه پایدار در سطح جهانی است.

خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و تأثیر آن بر برنامه‌های فضایی

بیش از سه‌چهارم مخارج فضایی انگلستان به سازمان فضایی اروپا (ESA) که سازمانی ۲۲ ملیتی است و به اتحادیه اروپا وابستگی ندارد، تعلق می‌گیرد. رئیس سازمان فضایی اروپا اظهار داشته است که جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا نباید بر برنامه‌های فضایی سازمان فضایی اروپا تأثیری داشته باشد و یا حداقل تأثیرات را داشته باشد.

کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395

کنفرانس بین‌المللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار می‌شود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سخت‌افزار، الگوریتم‌ها و روش‌ها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشه‌برداری) می‌باشد.

ورود فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» به ایران

شرکت صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) اعلام کرد: فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» با امضای تفاهم نامه ای بین ایران و چین وارد کشور می شود.

نخستین ماهواره نسل جدید و بومی چین در سال 2015 به فضا پرتاب شد

 

مسوولان شرکت هوافضای چین اعلام کردند: این ماهواره با نام «بیدو» دوشنبه شب از پایگاه ماهواره ای «شی جانگ» در مرکز «سی چوان» در جنوب غرب این کشور به فضا پرتاب شده است.
سامانه ماهواره‌ای ناوبری بیدو، از جمله طرح‌های تحقیقاتی - فضایی چین به منظور توسعه سامانه ناوبری ماهواره ای مستقل به شمار می‌رود.

فراخوان تدوین طرح ملی ناوبری هوایی کشور


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی
به منظور تدوین برنامه جامع و بلند مدت کشور متناسب و همگام با روند جهانی هوانوردی و سیاست‌های دفتر منطقه‌ای خاورمیانه، با اعلام فراخوان جهت تدوین «طرح ملی ناوبری هوایی کشور»، از پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه برای ارائه طرح پیشنهادی دعوت به همکاری می‌نماید. برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری

نخستین کنفرانس ملی ناوبری به همت دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری شهید کاظمی در بهمن 1393 برگزار می‌شود.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری - بهمن 93

امروزه سنسورها و تجهیزات متنوعی به منظور اندازه­‌گیری شتاب، موقعیت مرکز جرم و سرعت زاویه­‌ای یک جسم وجود دارد. یکی از حوزه­‌های بسیار مهم در زمینه ناوبری که در کاربردهای عملی و صنعتی همچون صنعت هوافضا بسیار مورد توجه است، استفاده مناسب از این تجهیزات و خروجی سنسورهای مختلف برای تعیین موقعیت و جهت‌گیری در لحظه­‌های مختلف از حرکت جسم است.

ناوبری هلیكوپتر

نویسنده: علي اكبر اخگري
ناشر: مولف
تعداد صفحات: 100 صفحه

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری