نازل سوخت با کاربرد در صنعت هوایی کشور ساخته شد

نازل سوخت با کاربرد در صنایع هوایی توسط محققان یک شرکت دانش بنیان، طراحی و ساخته شد. وظیفه این قطعه پاشش سوخت در موتور توربینی است که در آن سوخت با فشار از راهگاه های میانی قطعه به صورت دورانی، پرفشار و پاششی در موتور انجام می گیرد.

ساخت پهپاد رصد دکل‌های فشار قوی برق و عرضه آن به ترکیه

پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان کشور، موفق به ساخت پهپادی برای رصد دکل‌های فشار قوی برق شدند که قادر به تصویربرداری و فیلمبرداری از دکل‌های نصب شده در مناطق صعب‌العبور است و امیدوارند ساخت این پهپاد موجب کاهش خسارات جانی به نیروی انسانی در حوادث جاری شود.

فراخوان ناسا برای اعزام اسامی علاقه‌مندان به مریخ توسط کاوشگر فراست (Insight)

ناسا طی فراخوانی عنوان کرده افرادی که مایلند اسم‌شان در یک میکروتراشه سیلیکونی ضبط شود و بر روی فرودگر InSight Mars به مریخ ارسال شوند، آمادگی‌شان را در این زمینه اعلام کنند. این مدارگرد سال آینده به فضا پرتاب می‌شود.

روبات‌های مارمولک‌نما بر بدنه ایستگاه فضایی بین‌المللی

هم‌اکنون دانشمندان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در کالیفرنیا بر روی ساخت دستگیره‌های مخصوصی شبیه پنجه مارمولک کار می‌کنند که به روبات‌ها امکان بالا رفتن از دیواره عمودی ایستگاه فضایی‌ بین‌المللی را می‌دهد.

پهپادهایی که تبدیل به زیردریایی می‌شوند

شرکت بوئینگ پتنت جدیدی را به ثبت رسانده که توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. در سال های اخیر، هواپیماهای بدون سرنشین بیش از پیش به بخش های مختلف زندگی انسان ها نفوذ کرده اند. هواپیماهای بدون سرنشین در اداره های پست، رستوران ها و ... مورد استفاده قرار گرفته اند.

تجربه بازگشت به زمین از فضا چگونه است؟

او در مورد ورود به جو زمین می گوید: «وقتی به جو زمین نزدیک می شوید سوزش در قسمتهای دیگر فضاپیما را حس می کنید. نه تنها این را می بینید بلکه سوزش خودتان را هم حس می کنید. می بینید که قسمتهای کوچکی از فضاپیمایتان تکه تکه می شود و ذوب می گردد و با به پرواز در آمدن و شتاب گرفتن و خارج شدن از حالت جامد به صورت ذراتی قرمز و درخشان در می آید.»

رتبه ایران در تولیدات علمی هوافضای جهان

بر پایه‌ی داده‌های پایگاه استنادی سایمگو در سال 2014 تا به امروز، تولیدات علمی حوزه مهندسی هوافضا، 21 هزار و 577 مدرک است که چین با 29 درصد، امریکا با 25 درصد، آلمان با 4 درصد، انگلستان و ایتالیا هرکدام با 3 درصد، به ترتیب بیشترین تولیدات علمی را در حوزه مهندسی هوافضا به خود اختصاص داده‌اند.

جدایی «پروگرس ام.26-ام» روسیه از ایستگاه فضایی بین‌المللی

بر اساس اطلاعیه مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه، ناو باربری بدون سرنشین «پروگرس ام.26-ام» دیروز از ایستگاه فضایی بین المللی جدا شده و عصر امروز (24 مرداد) در حدود ساعت 17 به وقت گرینویچ وارد جو زمین می شود.

همکاري دانشگاه محقق اردبيلي با سازمان صنايع هوايي

به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر محمد نریمانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار است این سه سازمان در برگزاری دوره های آموزش هوانوردی، ترویج دانش هوایی، اجرای طرح ­های پژوهشی،پایان‌نامه­‌ها و رساله ­های تحصیلات تکمیلی مرتبط با هوافضا و سایر موارد آموزشی و پژوهشی همکاری ­کنند.

روش جدید اعزام فضانوردان به فضا؛ آسانسور فضایی در 20 کیلومتری از زمین

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) اگرچه سرگرم آزمایش بر روی بزرگترین موشک فضایی خود به امید اعزام انسان به سیاره مریخ در بیش از 56 کیلومتری از سطح زمین است،اما اکنون یک شرکت کانادایی در رویکردی نسبتا متفاوت، با طرح ساخت آسانسور فضایی عصر جدیدی از سفر به اعماق آسمان را برنامه ریزی می کند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب