ناسا بدنبال کشف حیات فرازمینی در قمر «اروپا»

ناسا با درخواست رسمی بودجه 30 میلیون دلاری از کنگره به منظور کنکاش در قمر «اروپا» سیاره مشتری، یک جرم کیهانی دیگر را به فهرست اهداف فضایی خود اضافه کرد. به گزارش ایسنا، آژانس فضایی آمریکا طراحی یک کاوشگر بدون‌سرنشین را پشتیبانی مالی می‌کند که برای بررسی مکان‌هایی غیر از زمین و مریخ در منظومه شمسی یعنی جایی که حیات می‌تواند وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عملیات پرتاب و فرود فضاپیمای آی ایکس وی با موفقیت پایان یافت

فضاپیمای آی ایکس وی (IXV)، تازه ترین ساخته سازمان فضایی اروپا، با موفقیت از جو زمین گذشت و پس از یکصد دقیقه و پیمودن ۳۲ هزار کیلومتر به زمین بازگشت.
سازمان فضایی اروپا در این عملیات توانست برای نخستین بار فضاپیمایی را طراحی و هدایت کند که مانند مدل آمریکا آن یعنی «دیسکاوری» یا «سایوز» روسی با موفقیت سفر رفت و بازگشت به فضا را صورت دهد.

روسیه به فضانوردان آمریکا دست کمک دراز کرده است

سیاست از نظر جهانی بر فضانوردی نیز از جمله بر ایستگاه بین‌المللی فضایی اثر می گذارد. هر چند که کرپراسیون موشکی- فضایی روسیه و ناسای آمریکا تلاش می‌کنند در امور سیاسی مداخله نکنند. ولی همیشه موفق نمی شوند. خطر گذشته نشان داد که فضانوردان و کشتی‌های روسیه همیشه آماده اند در صورت لزوم به کمک آمریکایی ها شتافته و آن‌ها را از فضا تخلیه کنند.

گشتی در ماجراهای فضایی 2014

 

در سال گذشته میلادی دستاوردهای مهمی در سفرهای فضایی انجام شد که نخستین‌ پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون و انفجار موشک آنتارس بخشی از مهمترین دستاوردها به شمار می‌رود.

 

سال ۲۰۱۴ آغاز عصر جدید جاه‌طلبی‌ انسان در فضا+تصاویر

کم نیستند کارشناسانی که می‌گویند سال ۲۰۱۴ یکی از تاریخی‌ترین و به یادماندنی‌ترین دورانهای بشر در عرصه فضاست. به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که به روزهای پایانی سال ۲۰۱۴ نزدیک می‌شویم بررسی کوتاه اتفاقات مهم فضایی جهان بازگوکننده برآیندی است که نشان می‌دهد موفقیتهای به دست آمده در این عرصه تقریبا جایی برای خودنمایی ناکامی‌ها باقی نمی‌گذارد.

رونمایی راکت فضاپیمای فوق سنگین روسیه

دولت روسیه در نظر دارد جهت پیشبرد برنامه های فضایی خود از جمله ساخت ایستگاه جدید فضایی بین‌المللی، اکتشافات ماه و مریخ، نسل جدیدی از راکت‌های فضاپیمای فوق سنگین بسازد‌. در همین زمینه طرح اولیه راکتی بسیار پیشرفته و فوق سنگین که توانایی حمل سفینه‌هایی با وزن نود تن را دارد‌، فردا به صورت رسمی ارائه خواهد شد‌. برخی از کارشناسان‌، این طرح را در راستای رقابت فضایی روسیه و آمریکا در پی آزمایش موفقیت‌آمیز فضاپیمای اوریون توسط ناسا می‌دانند.

اخباری هیجان‌انگیز از ماموریت‌های فضایی اروپا تا نیم قرن بعد

 

سال ۲۰۱۴ برای منظومه خورشیدی سال فوق‌العاده‌ای بوده است. بشر توانست روی دنباله‌دار، یک روبات قرار دهد و نیز فضانوردهای جدیدی را به فضا بفرستد. برنامه‌ریزی برای همه نوع مأموریت‌های فضایی مختلف آغاز شده است.

بررسی‌های انجام گرفته درباره علل انفجار سفینه فضایی

بررسی فیلم‌های جدید مشاهده شده نشان می‌دهد که لحظاتی پس از روشن شدن موتورها ناگهان دود خارج شده از اگزوز موتور‌های موشک تغییر رنگ داده و موشک به طور ناگهانی آتش گرفته و ذوب شده است و شعله‌های آتش و حرارت ناشی از آن بر روی افرادی که تا 2 کیلومتری صحنه حضور داشته‌اند اثر گذاشته است.

پروژه ساخت راکت فضایی آرین ۶ در دستور کار سازمان فضایی اروپا قرار گرفت

کشورهای اروپایی روز سه شنبه در لوکزامبورگ با پروژه ساخت و تولید راکت فضایی آرین ۶ موافقت کردند. هدف از وارد کردن آرین ۶ به عرصه فضا رقابت با دیگر راکت های مشابه است.
آرین ۶ با مکانیسم ساده‌تر و هزینه تولید کمتر جایگزین آرین ۵ شده و نخستین نسل از این راکت در سال ۲۰۲۰ راهی فضا خواهد شد.
وزرای علوم ۲۰ کشور عضو سازمان فضایی اروپا همچنین با تخصیص بودجه برای فعالیت‌های این سازمان در ایستگاه فضایی بین‌المللی و نیز ماموریت آن در مریخ موافقت کردند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری