چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران

چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 12 تا 14 اسفندماه 1393 توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و در شهر تهران برگزار می شود. كمیته علمی كنفرانس از كلیه دانشجویان، پژوهشگران، صاحب نظران و متخصصان در رشته‌های مختلف مرتبط با هوافضا دعوت می­نماید مقالات اصیل خود را در یکی از 7 محور اصلی این کنفرانس حداکثر تا بیستم آذر ماه 1393 به دبیرخانه این کنفرانس ارسال نمایند.

یکصد هواپیمای برتر تاریخ هوانوردی

نویسنده: نوید مقصودی
ناشر: انتشارات اندیشگاه فناوری‌های نوین
سال چاپ: ویرایش دوم، 93

یکصد پهپاد نام‌آشنای جهان

نویسنده: نوید مقصودی
ناشر: انتشارات اندیشگاه فناوری‌های نوین
سال چاپ: چاپ نخست، 93

دبی به دنبال ساخت بزرگترین فرودگاه مسافربری جهان+نگاره‌

مبلغ 32 میلیارد دلار برای ساخت دومین فروگاه این شهر که گفته می شود به بزگترین فرودگاه جهان تبدیل خواهد شد، اختصاص داده است. این فرودگاه بزرگ که فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم نام گرفته است سالانه ظرفیت نقل و انتقال 200 میلیون مسافر را دارد. مرحله نخست این فرودگاه با هدف نقل و انتقال 120 میلیون مسافر در سال و پرواز 100 هواپیمای ای 380 در هر زمان ممکن طراحی شده است. ادامه نوشتار

 

فراخوان تدوین طرح ملی ناوبری هوایی کشور


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی
به منظور تدوین برنامه جامع و بلند مدت کشور متناسب و همگام با روند جهانی هوانوردی و سیاست‌های دفتر منطقه‌ای خاورمیانه، با اعلام فراخوان جهت تدوین «طرح ملی ناوبری هوایی کشور»، از پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه برای ارائه طرح پیشنهادی دعوت به همکاری می‌نماید. برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

تشکیل شبکه آزمایشگاهی فناوری هوایی و هوانوردی


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی
به منظور هدفمند کردن حمایت‌های خود تنها از آزمایشگاه‌های فعال در حوزه هوایی و هوانوردی کشور، از ابتدای نیمه دوم سال 1393، از آزمایشگاه‎هایی که به شبکه آزمایشگاهی هوایی پیوسته‎اند، مطابق با دستورالعمل حمایتی ستاد، حمایت به‎عمل می آورد.
برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

فراخوان طراحی و ساخت هواپیمای خورشیدی

 

ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی در نظر دارد در راستای تولید و حمایت از فناوری‌­های نوین از طرح‌­های برتر در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای خورشیدی با سرنشین و بی‌سرنشین، با مداومت پروازی بالا حمایت به عمل آورد.
برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

چه‌کسانی فضانورد می‌شوند؟

به‌طور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق می‌کنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشته‌های تحصیلی مختلفی داشته‌اند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشته‌های مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار

فناوری چاپگرهای سه‌بعدی

ساخت افزایشی و چاپ سه‌بعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونه‌های اولیه از محصولات پزشکی، دندان‌پزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار می‌رود. چاپگرهای سه‌بعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباب‌بازی، مبلمان، هنر و مد داشته‌اند.

گروه هوانوردی داسو (Dassault Aviation)

گروه هوانوردی داسو (به فرانسوی: Dassault Aviation) یک شرکت فرانسوی تولیدکننده هواگردهای نظامی و جت‌های شخصی است که از زیرمجموعه‌های گروه صنعتی داسو به شمار می‌رود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری