پرتاب رکوردساز 104 ماهواره با یک راکت توسط سازمان فضایی هند

ارسال موفقیت‌آمیز این ماموریت، سازمان تحقیقات فضایی هند را به نخستین سازمان فضایی در جهان تبدیل کرد که چنین تعداد بالایی از ماهواره را بصورت یک جا پرتاب می‌کند و از رکوردداران قبلی یعنی روسیه با 37 ماهواره و ناسا با 29 ماهواره جلو زد.

پرتاب موفقیت‌آمیز موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس حامل 10 ماهواره/فرود موفقیت‌آمیز بر روی سکویی در اقیانوس آرام

اسپیس ایکس، شرکت آمریکایی فناوری های اکتشاف فضایی روز شنبه موشک «فالکن ۹» را به فضا پرتاب کرد. مهندسان این شرکت مرحله فرود موشک روی سکویی در اقیانوس آرام را نیز با موفقیت انجام دادند.

موشک سوخت جامد ژاپن با موفقیت به فضا پرتاب شد

در تازه‌ترین تلاش ژاپن برای ماندن در بازار پرتاب‌های موشکی، این کشور یک موشک سوخت جامد را با موفقیت به فضا پرتاب کرد. این موشک هشت متری که اپسیلون-۲ نام دارد، دیروز (سه‌شنبه) از پایگاه فضایی یوچینورا در جنوب ژاپن به فضا پرتاب شد و ماهواره‌ای را برای بررسی تشعشات اطراف زمین، در مدار قرار داد.

گفتگوی جهانی/رئیس سازمان فضایی اروپا: نخستین پرتاب آریان-6 در سال 2021 انجام می‌شود

برعهده داشتن وظیفه مدیریت یک آژانس فضایی می تواند با تصمیم گیری در مورد ماموریت هایی به کره مریخ و کره ماه، ساخت موشک های فضایی جدید و حتی فرود بر روی شهاب‌سنگ‌ها همراه باشد. در عین حال به مدیریت راهبردی و مالی نیز بر می گردد. در ادامه گفتگوی یورونیوز با یان وورنر را می‌خوانید.

پرتاب فضاپیمای باری سیگنوس به ایستگاه فضایی بین‌المللی

شرکت اوربینتال ساینس که با ناسا برای ارائه پروازهای خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی قرارداد بسته، بامداد دوشنبه ششمین ماموریت تجدید تدارکات آزمایشگاه مداری را انجام خواهد داد. این ماموریت که توسط فضاپیمای سیگنوس بر روی موشک آنتارس انجام می‌شود، بامداد دوشنبه به وقت گرینویچ از تاسیسات پروازی والوپس ناسا در ویرجینیا پرتاب خواهد شد.

گزارش تصویری پرتاب کاوشگر OSIRIS-REx ناسا به سمت سیارک «بنو»

بامداد امروز فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش پورتال هوافضای ایران، این پرتاب توسط راکت اتلس 5 انجام شد. این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست 2018 به آن خواهد رسید.

تبدیل کاوشگر به حامل ماهواره‌‌های مکعبی

سازمان اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) قصد دارد یک کاوشگر را به حاملی برای ماهواره‌های مکعبی تبدیل کند. گواهی ایمنی این کاوشگر در ماه اکتبر صادر شده و اولین محموله آن یک ماهواره سه کیلوگرمی ساخت دانشگاه توکیو است که به مدار بیضوی زمین در ارتفاع حدود ۲۰۰ کیلومتری پرتاب خواهد شد. هدف از این کار کاهش هزینه‌های پرتاب و ایجاد امکان پرتاب با هزینه‌های چند میلیون دلار  است.

گزارش رئیس پژوهشگاه هوافضا از وضعیت فناوری هوافضا در ایران

به گزارش ایسنا، بر پایه‌ی اسناد بالادسـتی نظام، هوافضا از اهمیت ویـژه‌ای برخوردار و در نقشـه جامع علمی کشـور، هوافضـا دارای اولویت «الف» است. تخمین بازار بیش از 3 هزار میلیارد دلار هواپیماهای تجاری تا 20 سـال آینده و افزایش تقاضا برای مشاهده زمین از طریق ماهواره‌ها موجب شده است که تا در سند هوافضا در دو بخش هوایی و فضایی، اهداف کلانی در نظر گرفته شود.

پرتاب نخستین ماهواره کوانتومی ضد هک جهان به فضا توسط چین

این ماهواره که کار ساخت آن از سال 2008 در موسسه فیزیک شانگهای وابسته به آکادمی علوم چین آغاز شد، در چارچوب برنامه کوانتومی چین تهیه و به فضا پرتاب شد تا بتواند زمینه ساز ایجاد شبکه جهانی ارتباطات کوانتومی چین از سال 2030 باشد.

چین نخستین ماهواره کوانتومی ضد هک جهان را به فضا پرتاب می‌کند

چین نخستین ماهواره ارتباط کوانتومی جهان را در چند روز آینده به فضا پرتاب می‌کند که از ویژگی‌های امنیتی فوق‌العاده بالای ضدهک برای جلوگیری از شنود و رهگیری برخوردار است. اگر این ماهواره با موفقیت عمل کند، می‌تواند راه را برای یک سیستم ارتباطی ضدهک هموار کند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری