همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95

«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار می‌گردد.

شعار و پوستر منتخب هفته جهانی فضا، 2016، مهر 1395

هفته جهانی فضا طبق رسم همه ساله از تاریخ 4 الی 10 اکتبر برابر با 13 الی 19 مهرماه در سال جاری برگزار می‌گردد. در همین راستا سازمان فضایی ایران متولی برگزاری این مناسبت در کشور مطابق روال هر ساله با مشارکت نهادها و سازمان‌ها مبادرت به تشکیل ستاد راهبردی هفته جهانی فضا و کمیته‌های مرتبط با این مناسبت نمود.

توسعه کاربرد دانش فضایی در سطح دانش‌آموزی

رئیس مرکز ملی فضایی گفت: توسعه کاربرد دانش فضایی در سطح دانش‌آموزی یکی از محورهای برنامه فضایی کشور است. این آموزش ها در راستای توسعه کاربردهای فناوری فضایی در تمام حوزه های اقتصادی است که یکی از مراکز درنظرگرفته شده مدارس است.

امضای سند همکاری فضایی ایران و بولیوی

گسترش و توسعه روابط علمی و فنی آکادمیک در حوزه فضا و در زمینه های مورد علاقه دو کشور، همکاری میان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مؤسسات عمومی و خصوصی، همکاری برای تبادل فناوری، تخصص و تجهیزات و غیر منابع مربوطه، تبادل تجربیات در طراحی و ساخت ماهواره، تجهیزات آزمایشگاه فضایی، آموزش نیرو و تبادل دانشمدان و متخصصان فنی از مهمترین محورهای این سند همکاری است.

شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.

ناسا برای شکار یک سیارک، از شرکت‌های خصوصی تقاضای کمک کرد (+تصاویر)

این ماموریت دو مرحله دارد: اول یک مرحله رباتیک است که یک فضاپیمای بدون سرنشین را در سال 2021 برای کشیدن یک سیارک به فضای بین زمین و ماه پرتاب خواهد کرد. در مرحله دوم که برای سال 2028 برنامه‌ریزی شده، گروهی از فضانوردان توسط فضاپیمای اوریون به سیارک شکار شده سفر خواهند کرد تا نمونه‌های آن را به زمین بازگردانند.

ناسا به دنبال ساخت ایستگاه فضایی بر روی زمین (+تصاویر)

اداره‌ی ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ساخت ایستگاه‌های فضایی بر روی زمین، شش شرکت را به همکاری دعوت کرده است. قرار است از این ایستگاه‌ها برای قرار گرفتن مسافران فضا در آنها به منظور تطبیق بدن فضانوردان با توجه به شرایط ویژه فضا استفاده شود. شرکت «بویینگ» ساخت سیستم اولیه محیط فضا را طراحی می‌کند.

ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95

«ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه‌ دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار می‌گردد.

هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» آماده‌ی ورود به مرحله‌ی تجاری‌سازی است

خلبان سولار ایمپالس ۲ می‌گوید: «ما شرکایی داریم که هم حمایت مالی از این پروژه را بر عهده داشتند و هم تکنولوژی‌های آن را تامین کردند. این کار با تلاش ما به پایان رسید و اکنون آماده ورود به بازار است. سولار ایمپالس قادر به پرواز شبانه روزی بدون استفاده از سوخت است و این چیزیست که جهان ما به آن نیاز دارد.»

هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس 2 به سفر دور دنیای خود پایان داد

هواپیمای خورشیدی 'سولار ایمپالس 2' که بدون قطره ای سوخت، در مارس 2015 سفر به دور دنیا را از ابوظبی آغاز کرده بود، روز سه شنبه با فرود در پایتخت امارات عربی متحده به سفر خود پایان داد. این هواپیمای خورشیدی که انرژی خود را در این سفر 30 هزار کیلومتری از نور خورشید تامین می کرد، با این سفر به نخستین هواپیمایی تبدیل شد که بدون قطره ای سوخت، دور دنیا را پرواز کرد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری