پرهیز از موازیکاری در پروژههای ساخت ماهواره با هماهنگی سازمان فضایی
رئیس گروه فضایی صا ایران با بیان اینکه در زمانی لازم بود تا سه پروژه ساخت ماهواره در دانشگاهها اجرایی شود، گفت: ولی امروزه لازم است با توجه به بودجههای محدود کشور تحقیقات فضایی جهتدهی شود.
تحویل ماهواره ظفر تا شهریور ۹۸/توقف ماهواره چهارم دانشگاه علم و صنعت به دلیل کمبود اعتبار
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه علم و صنعت با بیان این که ماهواره "ظفر" تا شهریور ماه سال ۹۸ تحویل داده میشود، گفت: علاوه بر آن ما طراحی و ساخت ماهواره پیشرفتهتری را در دستور کار داشتیم که به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راهاندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران
علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
انجام مراحل پایانی ساخت سومین ماهواره علم و صنعت
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ساخت ماهواره سوم این دانشگاه در مراحل پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم از این دستاوردها در سایر بخشها استفاده کنیم.
طراح سامانههای فضایی سرنشیندار روسیه اعلام کرد: کار در ایستگاه فضایی بینالمللی افزایش خواهد یافت
طبق برنامه پیش بینی شده از ماه سپتامبر به بعد، سه فضانورد روس باید مرتباً در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشته باشند
اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.
تصاویر فضایی برگزیده روزهای گذشته از نگاه «اسپیس»
بزرگترین سطح نورد خودران اروپا به نام "SherpaTT" در زمینی همانند مریخ در مراکش مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش توسط تیمی از مرکز نوآوری رباتیک "DFKI" آلمان انجام شد.
مدیر بخش زندگی فضایی ناسا: برای گسترش پژوهش در فضا با روسیه همکاری میکنیم
نشست کارشناسان متخصصان روسی و آمریکایی در زمینه زیستشناسی و پزشکی فضایی در پژوهشگاه بررسی مسائل زیست پزشکی آکادمی علوم روسیه برگزار شد.
فضانوردان هند برای آموزش به روسیه میروند / برنامهریزی هند برای نخستین ماموریت فضایی سرنشیندار تا سال 2022
دانشمندان هند برنامهریزی کردهاند نخستین ماموریت سفینه سرنشیندار این کشور در هفتاد و پنجمین سالگرد استقلال، طی سال ۲۰۲۲ انجام شود.
سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.