ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته
ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی، دریایی، همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیتهای مربوط به توسعه فناوریهای ریلی و جادهای، در قالب ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.
گزارش وضعیت اقتصادی صنعت فضایی اروپا در سال ۲۰۱۶
یکی از بخشهای راهبردی جای گرفته در صنعت بزرگ هوافضا و دفاع، صنعت تولید فضایی است که کارهای طراحی، توسعه و ساخت سامانههای فضایی (پرتابگرها، فضاپیماها و بخشهای زمینی تخصصی مربوط به آنها) را انجام میدهد و مشتریان عمومی و خصوصی در اروپا و سراسر جهان دارد.
نهاد ناظر بر هوانوردی بینالمللی: 2018 سومین سال امن در تاریخ هوانوردی بود
ای اس ان افزود: بررسی آمار پنج سال گذشته نشان می دهد حوادث ناشی از دست دادن کنترل، از نگرانی اصلی در زمینه ایمنی به شمار می رود که عامل اصلی در 10 حادثه از 25 مورد بوده است.
آخرین وضعیت ماهواره «پیام امیرکبیر»
مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر آخرین وضعیت این ماهواره را تشریح کرد و گفت که مدل پروازی آماده شده و بعد از انجام تست های یکپارچه، تحویل سازمان فضایی داده می شود.
همهچیز درباره مأموریت «اگزومارس» اروپا و مریخنورد «برونو»
اگزومارس ماموریت اخترزیستشناسی است که توسط آژانس فضایی اروپا و روسیه بهطور مشترک انجام میشود. هدف این ماموریت جستجوی نشانههای حیات، روی سطح مریخ است. مدارگرد ردیاب گاز بخش اول اگزومارس است در سال ۲۰۱۶ میلادی به فضا پرتاب شد.
طراحی آیندهنگر بالهای هواپیما توسط مهندسان اروپایی (+تصویر و ویدیو)
مهندسان اروپایی مشغول ساخت هواپیماهایی هستند که بتوانند نیازهای آینده صنعت هوافضا را برآورده کنند. هدف اصلی این پروژه، طراحی هواپیماهایی است که با مصرف سوخت کمتر تعداد بیشتری مسافر را حمل کنند.
چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران؛ اسفند 1397
چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران به همت پژوهشگاه هوافضا و سازمان صنایع هوافضا در تاریخ 8 تا 9 اسفند 1397 برگزار میگردد.
تجهیز استانهای کشور به ۲۰ بالن مخابراتی/قراردادن کشتی هوایی در لایه استراتسفر تا ۲ سالآینده
این پروژه ذیل طرح کشتی فضایی اجرایی شده است و از کشتی فضایی میتوان برای حمل محموله مخابراتی، محموله پایشی، تصویربرداری و جابهجایی بار و مسافر بهره برد.
«چانگای-۴» آماده فرود بر سمت پنهان ماه
کمتر از یک ماه گذشته چین فرودگر و کاوشگر "چانگای-۴" (Chang'e-۴) را برای مطالعه آن نیمه از ماه که ساکنان زمین هیچگاه آن را نمیبینند و همیشه تاریک است، به فضا فرستاد.
درگذشت نخستین مدیر زن ناسا و «مادر تلسکوپ فضایی هابل»
"نانسی گریس رومن"، نخستین مدیر زن در ناسا و صاحب لقب "مادر تلسکوپ فضایی هابل" از دنیا رفت. او در سال 1949، مدرک دکتری ستارهشناسی خود را از دانشگاه شیکاگو دریافت کرد و در سال 1959 به سمت ریاست ستارهشناسی در اداره علوم فضایی ناسا رسید.