تولید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در ایران

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه ماهواره‌های مکعبی با تکنولوژی‌های جدید که دانشگاه نوشیروانی بابل دسترسی خوبی در این زمینه دارد در ایران در حال توسعه است، افزود: به عنوان مصاحبه دانشجویی ساخت ماهواره‌های مکعبی را مطرح کردیم.

امضای سند همکاری فضایی ایران و بولیوی

گسترش و توسعه روابط علمی و فنی آکادمیک در حوزه فضا و در زمینه های مورد علاقه دو کشور، همکاری میان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مؤسسات عمومی و خصوصی، همکاری برای تبادل فناوری، تخصص و تجهیزات و غیر منابع مربوطه، تبادل تجربیات در طراحی و ساخت ماهواره، تجهیزات آزمایشگاه فضایی، آموزش نیرو و تبادل دانشمدان و متخصصان فنی از مهمترین محورهای این سند همکاری است.

شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.

رونمایی از موتور توربوجت «اوج»؛ نخستین موتور توربوجت ملی ایرانی (+عکس و مشخصات)

نخستین موتور توربوجت ملی «اوج» قابلیت عملکرد پروازی تا ارتفاع 50 هزار پا را دارا بوده و مجهز به سامانه‌های متعددی است که در شرایط مختلف عملیاتی و محیطی از توانمندی بالایی برخوردار است و قابلیت نصب بر روی انواع پرنده‌های با وزن برخاست حداکثر 10 تن را دارا می‌باشد.

گزارش رئیس پژوهشگاه هوافضا از وضعیت فناوری هوافضا در ایران

به گزارش ایسنا، بر پایه‌ی اسناد بالادسـتی نظام، هوافضا از اهمیت ویـژه‌ای برخوردار و در نقشـه جامع علمی کشـور، هوافضـا دارای اولویت «الف» است. تخمین بازار بیش از 3 هزار میلیارد دلار هواپیماهای تجاری تا 20 سـال آینده و افزایش تقاضا برای مشاهده زمین از طریق ماهواره‌ها موجب شده است که تا در سند هوافضا در دو بخش هوایی و فضایی، اهداف کلانی در نظر گرفته شود.

انتصاب سه عضو شورای عالی فضایی توسط رئیس جمهور

با حکم رییس جمهوری، خانم دکتر الهام امین زاده و آقایان دکتر سید مصطفی صفوی همامی و مهندس سید حسن شفتی به عنوان اعضای شورای عالی فضایی منصوب شدند. این احکام در اجرای تبصره 2 ماده 3 اساسنامه شورای عالی فضایی مصوب بیست و پنجم بهمن ماه 83 هیات وزیران صادر شده است.

شورای عالی فضایی

شورای عالی فضایی نام عالی‌ترین مرجع رسیدگی به مسائل فضایی ایران است. این شورا دارای چندین عضو بوده و زیر نظر رئیس جمهور ایران به مسائل مربوطه رسیدگی می‌کند.

موفقیت پژوهشگران ایرانی درتولید پوشش‌های رادار گریز هواپیما با فناوری نانو

پژوهشگران دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند با بهره‌گیری از نانوذرات در ساختار پوشش های بدنه هواپیما موفق شدند پوشش های رادارگریز تولید کنند. این پوشش های آزمایشگاهی می توانند در صنایع هواپیماسازی کاربرد داشته باشد.

کمرنگ‌ شدن اطلاع‌رسانی فعالیت‌های فضایی به دلیل جهت‌دار شدن فعالیت‌های حوزه هوافضا

رئیس مرکز ملی فضایی ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر  فعالیت‌ها در حوزه هوافضا عمیق‌تر شده است، گفت: اخیرا شنیده می‌شود که فعالیت‌های فضایی کاهش یافته یا کمرنگ شده است، در حالیکه این فعالیت‌ها به صورت جدی ادامه دارد. وی تصریح کرد: ترجیح می‌دهیم پس از به نتیجه رسیدن طرح‌ها در این حوزه‌ها اقدام به انتشار موضوع کنیم.

فهرست کانال‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام

پورتال هوافضای ایران در این بخش همه‌ی کانال‌ها و گروه‌های فعال در حوزه‌ی هوافضا، هوانوردی و فضایی در تلگرام را معرفی می‌نماید.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI