تصمیم «آئودی» برای توقف توسعه خودرو پرنده، پروژه مشترک با «ایرباس»
آئودی در بیانیهای اعلام کرد که همکاری پورشه و بوئینگ یک مزیت دو طرفه خواهد داشت و ما معتقدیم که تاکسیهای هوایی در آیندهی حملونقل جا خواهند داشت.
همکاری بوئینگ و پورشه برای ساخت خودرو پرنده الکتریکی
بویینگ و شرکت پورشه به عنوان یک خودروساز لوکس در حال همکاری برای توسعه خودرو پرنده الکتریکی عمودپرواز (VTOL) هستند.
ساخت ماکت هواپیما با جزییات باورنکردنی (+تصاویر)
این پسر 9 سال را صرف ساختن یک مدل کاغذی باورنکردنی از هواپیمای جت بویینگ 777 کرده است. شاهکار او وقتی چشمگیرتر میشود که بدانیم او هیچ آموزش مهندسی ندیده است.
تصاویری از نمونه اولیهی پروژه تاکسی پرنده ایرباس موسوم به «واهانا»
یرباس سالها است که بر روی پروژه توسعه تاکسی پرنده خود موسوم به «واهانا» و ساخت یک تاکسی پرنده به نام «آلفا دو» کار میکند.
همهچیز درباره مأموریت «اگزومارس» اروپا و مریخنورد «برونو»
اگزومارس ماموریت اخترزیستشناسی است که توسط آژانس فضایی اروپا و روسیه بهطور مشترک انجام میشود. هدف این ماموریت جستجوی نشانههای حیات، روی سطح مریخ است. مدارگرد ردیاب گاز بخش اول اگزومارس است در سال ۲۰۱۶ میلادی به فضا پرتاب شد.
پهپاد خورشیدی که یک سال بدون وقفه پرواز میکند (+تصاویر)
دو شرکت سازنده سیستمهای هوایی بدون سرنشین، پهپادی را طراحی و ساختهاند که 35 متر عرض دارد و با تامین انرژی مورد نیازش از خورشید، میتواند تا یک سال بدون وقفه در آسمان پرواز کند.
با هدف نمونهبرداری از مریخ؛ «ایرباس» سطحنورد رباتیک سازمان فضایی اروپا را طراحی میکند
"آژانس فضایی اروپا"، طی قراردادی، طراحی سطحنورد رباتیک جدید خود را به شرکت "ایرباس" واگذار کرد. در ماه آوریل سال جاری، ناسا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA) توافق کردند که امکان آوردن نمونههای خاک و سنگ مریخ را بررسی کنند.
ارسال ربات شناور "سایمون" به ایستگاه فضایی بینالمللی/نخستین دستیار رباتیک مجهز به هوش مصنوعی (+تصاویر)
فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی قصد دارند تا از هوش مصنوعی به عنوان دستیار شخصی استفاده کنند. آنها قصد دارند تا از یک ربات به نام "سایمون" (CIMON) برای انجام این کار استفاده کنند.
توسعه خودروهای پرنده ایرباس و آئودی توسط دولت آلمان
دولت آلمان قصد دارد به توسعه تاکسیهای پرنده شرکتهای ایرباس و آئودی (موسوم به «پاپآپ نکست» (Pop.Up Next)) بپردازد تا آنها را از یک طرح مفهومی به واقعیت مبدل کند.
سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلاری "آلفابت" و"ایرباس" برای توسعه موشک های کوچک
یک استارتاپ در حوزه فضا، یک روش هوشمندانه برای ارسال موشک به فضا طراحی کرده است و ماهوارههای کوچک را به فضا ارسال خواهد کرد.