تا 10 سال دیگر: ساخت پایگاه فضایی در نیمه مسیر ماه و زمین

آژانس فضایی اروپا (ESA) به تازگی از یک طرح بلندپروازانه برای ساخت یک پایگاه فضایی میان زمین و ماه رونمایی کرده است که فضانوردان می‌توانند از آن برای انجام ماموریت‌های قمری یا به عنوان رابطی برای کشف اجرام دیگر منظومه خورشیدی استفاده کنند.

نسل جدید اینترنت فضایی ناسا آماده استفاده شد

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، سیستم اینترنتی فضایی جدیدی را که چند سال صرف تحقیق و توسعه آن کرده بود، برای استفاده آماده کرده است.

گزارش تصویری از بازگشت سه فضانورد ایستگاه فضایی به زمین

یوری مالنچنکو روسی، تیموتی کوپرا از آمریکا و تیموتی پیک مامور آژانس فضایی اروپا با همراهی ماموران امدادی از محفظه سایوز تی ام ای 19 در 147 کیلومتری شهر ژزکازگان استان کاراگاندی قزاقستان خارج شدند.

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشتند

بنا به اعلام مرکز هدایت های فضایی روسیه، چندین گروه جست وجو با کمک هواپیما و بالگردها برای یافتن محل فرود محفظه سایوز عازم منطقه پیش بینی برای فرود شده بودند که چهل هفتمین ماموریت بازگشت است.

امارات به دنبال ارسال کاوشگر به مریخ است

امارات متحده عربی یک تفاهم‌نامه همکاری را با ناسا برای تلاش مشترک بر روی اکتشاف فضایی امضا کرد. سازمان فضایی امارات قصد دارد یک کاوشگر بدون سرنشین را تا سال 2021 به سیاره سرخ بفرستد.

موفقیت در دومین آزمایش اتاق فضایی بادی ناسا

ایده اتاقی که باز و بسته می‌شود برای استقرار در کرات دیگر و افزودن فضای اضطراری به ایستگاه فضایی بسیار حیاتی است و ناسا اکنون توانسته است در دومین تلاش خود، این ایده را با موفقیت نسبی به مرحله اجرا درآورد.

اسپیس ایکس راکت فالکون 9 را با موفقیت پرتاب کرد

اما طبق معمول، پرتاب ماهواره هدف اصلی این ماموریت نبود بلکه هدف اصلی چند دقیقه پس از پرتاب و زمانی تحقق یافت که مهندسان اسپیس ایکس طبقه اول این راکت را روی یک سکوی شناور در اقیانوس اطلس فرود آوردند.

اگزومارس در کدام قسمت سیاره سرخ باید نشانه‌های حیات را جست‌وجو کند؟

در طول سال ۲۰۱۶، فضاپیمای اگزومارس (Exomars) اینک به سوی مریخ می‌رود و مأموریتش جست‌وجوی نشانه‌های حیات در این سیاره است. وقتی در ماه اکتبر به مقصد برسد، کاوشگری را به سوی سطح سیاره خواهد فرستاد. این کاوشگر، نخستین فرود کنترل شده ابزاری روی سطح سیاره سرخ خواهد بود.

سامانه جهت‌یابی «اگنوس»، ایمنی پرواز در اروپا

سیستم جهت یابی ماهواره ای «اگنوس»، فناوری جدید سیستم ماهواره ای در اروپاست که ایمنی پرواز در دید کم را بیشتر می کند. پیشتر ۱۰ درصد پروازها به خاطر شرایط نامناسب جوی لغو می شد، در حالیکه در دانمارک هر سال حدود ۳۰۰ سانحه رخ می دهد.

اطلاعیه سازمان فضایی ایران در خصوص «مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی»

سازمان فضایی ایران در حال برگزاری نخستین دوره مسابقات طراحی و ساخت ماهواره های مکعبی در ایران است. این مسابقات با هدف ارتقای صنعت فضایی کشور و همچنین تربیت و جذب نیروی انسانی متخصص و ایجاد ارتباط مستقیم و پایدار صنعت و دانشگاه برگزار خواهد شد.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI