آغاز دوباره پروژه ماهواره «آت ست» وابسته به دانشگاه امیرکبیر
مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره امیرکبیر «آت ست» زمان پرتاب این ماهواره را به فضا تا انتهای تابستان ۹۴ اعلام کرد. دکتر سید مصطفی صفوی درخصوص آخرین وضعیت طرح کلان ملی ماهواره آت ست به ایرنا گفت: اکنون طراحی و ساخت مدل مهندسی ماهواره آت ست به پایان رسیده و وارد مرحله مدل فضایی شده است که در حال تست و تجمیع مدل فضایی هستیم.
دبی به دنبال ساخت بزرگترین فرودگاه مسافربری جهان+نگاره
مبلغ 32 میلیارد دلار برای ساخت دومین فروگاه این شهر که گفته می شود به بزگترین فرودگاه جهان تبدیل خواهد شد، اختصاص داده است. این فرودگاه بزرگ که فرودگاه بینالمللی آل مکتوم نام گرفته است سالانه ظرفیت نقل و انتقال 200 میلیون مسافر را دارد. مرحله نخست این فرودگاه با هدف نقل و انتقال 120 میلیون مسافر در سال و پرواز 100 هواپیمای ای 380 در هر زمان ممکن طراحی شده است. ادامه نوشتار
رونمایی نخستین قطعه فضاپیمای دریم چیسر
ناسا با توجه به بازنشسته شدن برنامه شاتل فضایی در سال 2011 و وابستگی به کپسول فضایی سایوز روسیه برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، بودجه ویژهای را برای توسعه تاکسیهای فضایی توسط شرکتهای خصوصی در نظر گرفته است. کپسول سرنشیندار دراگون شرکت اسپیسایکس، کپسول CST-100 شرکت بوئینگ، به همراه فضاپیمای دریم چیسر شرکت سیرا نوادا از جمله طرحهایی هستند که میتوانند بخشی از نیاز ناسا برای انتقال فضانوردان را تأمین میکنند.
کتابهای مرجع درس مقاومت مصالح+دریافت نسخه الکترونیکی
مقاومت مصالح یکی از دروس مهم رشتههای مهندسی هوافضا، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران است. مقاومت مصالح بخشی از علم مواد است که به مطالعهٔ استحکام مواد مهندسی و رفتار مکانیکی آنها در حالت کلی (مانند تنش، کرنش، تغییر شکل و رابطههای میان تنش و کرنش) میپردازد.
چهکسانی فضانورد میشوند؟
بهطور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق میکنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشتههای تحصیلی مختلفی داشتهاند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشتههای مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار
فناوری چاپگرهای سهبعدی
ساخت افزایشی و چاپ سهبعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونههای اولیه از محصولات پزشکی، دندانپزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار میرود. چاپگرهای سهبعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباببازی، مبلمان، هنر و مد داشتهاند.
بلندپروازی عربی در فضا
امارات متحده عربی اعلام کرده به زودی سازمان فضایی خود را به منظور اجرای پروژهای بسیار بلندپروازانه ایجاد خواهد کرد؛ طرحی جاهطلبانه و بزرگ که حتی بسیاری از قدرتهای برتر فضایی امروز جهان نیز درباره آن با احتیاط سخن به میان میآورند. آنها میخواهند تا هشت سال دیگر، نخستین کاوشگر بیسرنشین دنیای عرب را بر سطح سرخ سیاره بهرام (مریخ) فرود آورند. ادامه نوشتار
تصویربرداری از روند تخریب و سوختن فضاپیماها از نمای درون
سازمان فضایی اروپا، اِسا (ESA) با سفینهی بدون سرنشین و هوشمند خود، ATV-5 Georges Lemaître، قصد دارد از منظره سوختن فضاپیما در هنگام ورود به جو زمین، فیلمبرداری کند. اِسا در این فضاپیما، سیستم "جعبه سیاه" از دوربینها تعبیه کرده است که پس از پایان رسیدن ماموریت ششماههی این فضاپیما در ایستگاه فضایی بینالمللی، از صحنهی ورود آن به جو زمین و سوختن فضاپیما، فیلمبرداری میکند.
شرکت فنآوری هوایی شاهین
شرکت فنآوری هوایی شاهین در سال 1378 تاسیس شده است و مهمترین فعالیت این شرکت در زمینهی طراحی و ساخت شبیهسازهای پرواز (سیمولاتور) و سیستمهای هدایت و کنترل میباشد.
Gas Turbine Theory
نام فارسی: تئوری توربین گاز
نویسندگان: P. Straznicky, H. I. H. Saravanamuttoo, G. F. C. Rogers, H. Cohen
ناشر: Pearson Education Ltd
سال چاپ: 2008، ویراست ششم
شمار صفحات: 608