هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار میشود
هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگهای طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، رباتهای پرنده و ایدههای نو برگزار میشود.
Turbine Aerodynamics + خرید
نام فارسی: آیرودینامیک توربین
نویسنده: Ronald H. Aungier
ناشر: ASME
سال چاپ: 2005
شمار صفحات: 385
بررسی بهکارگیری قارچ فضایی به جای ایستگاه فضایی بینالمللی
بسیاری از دانشمندان ناسا بر این باورند که ایستگاه فضایی بینالمللی به دلیل برخی کمبودها نظیر عمر بالا و بروز اشکالات فنی باید در آینده نزدیک جایگزین شود.
پژوهشگران یک شرکت آمریکایی به دنبال جایگزین کردن ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) با یک سازه غولپیکر به شکل قارچ هستند.
ماهوارههای مکعبی ناسا در راه فضا
نسل بعدی سیستم پرتاب های فضایی ناسا موسوم به SLS که قرار است در سالهای آینده فضاپیمای سرنشین دار "اوریون" را به ماه و سپس مریخ برساند روز به روز مراحل تکمیلی و آزمایشی خود را از انجام می دهد. بر این اساس قرار است در سال ۲۰۱۸ مرحله بعدی پرتاب آزمایشی آن انجام شود و بر اساس اعلام ناسا با هدف به کارگیری از تمام ظرفیت های آن قرار است ۱۱ ریزماهواره را نیز با خود به فضا ببرد.
نخستین ماهواره نسل جدید و بومی چین در سال 2015 به فضا پرتاب شد
مسوولان شرکت هوافضای چین اعلام کردند: این ماهواره با نام «بیدو» دوشنبه شب از پایگاه ماهواره ای «شی جانگ» در مرکز «سی چوان» در جنوب غرب این کشور به فضا پرتاب شده است.
سامانه ماهوارهای ناوبری بیدو، از جمله طرحهای تحقیقاتی - فضایی چین به منظور توسعه سامانه ناوبری ماهواره ای مستقل به شمار میرود.
آمریکا و روسیه نسل بعدی ایستگاه فضایی بینالمللی را تأسیس میکنند
بر اساس گفته های مدیران سازمان های فضایی آمریکا و روسیه، این دو کشور در ایجاد ایستگاه فضایی بین المللی بعدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
سازمان فضایی روسیه در ماه فوریه و به دنبال وضع تحریمهای آمریکا علیه روسیه تهدید کرده بود که از ماژولهای ایستگاه فضایی بین المللی برای ایجاد ایستگاه فضایی اختصاصی خود استفاده خواهد کرد. اما بر خلاف این اظهارنظر امروز خبرها از همکاری بزرگترین سازمانهای فضایی دنیا خبر میدهد.
قرارداد جدید ناسا و روسیه برای انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی
سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکاسموس) و ناسا قصد دارند در پاییز یک قرارداد دیگر را برای استفاده از فضاپیماهای سایوز به منظور انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی بینالمللی امضا کنند. به گزارش ایسنا، این دو سازمان پیش از این قراردادی را برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی برای سال 2017 امضا کرده بودند و قرار است قراردادی با مضمون مشابه برای سال 2018 امضا شود.
چتر نجات جدید ناسا، محمولههای فضایی را به زمین میفرستد
پژوهشگران ناسا به دنبال ساخت چترهای نجات به منظور انتقال ارزانتر و سریعتر محمولههای ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین هستند.
به گزارش ایسنا، پریدن به زمین از ایستگاه فضایی با چتر نجات ممکن است کاملا تخیلی بنظر برسد، اما گروهی از دانشجویان این کار را با یک ماهواره کیوبست انجام دادهاند.
مختصری از «ایستگاه فضایی بینالمللی» بدانیم
آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.
هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا در بخش دانش آموزی و دانشجویی را در بهار سال 94 در 11 لیگ برگزار می کند.