مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر، دانشگاه امام حسین
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر وابسته به دانشگاه امام حسین دارای انواع تونلهای باد فروصوت، گذرصوت و فراصوت میباشد. این مرکز با بیش از پانزده سال تجربه در زمینهی مباحث آیرودینامیک تجربی و نظری، تستهای تونل باد و تجهیزات اندازهگیری، به بخشهای علمی و صنعتی کشور خدماتی ارائه میدهد.
آزمایشگاه تحقیقات فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
با توجه به روند رو به گسترش فعالیت های مرتبط با علوم و صنایع فضایی؛ لزوم پرداختن به تحقیقات زیربنایی در این گرایش خاص، بیش از پیش در کشور احساس می گردد. آزمایشگاه تحقیقات فضایی، در راستای جوابگویی به این نیاز روز کشور، در سال 1385 در دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تأسیس و راهاندازی شد.
نهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران
دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در راستای رشد و ارتقای هوافضای کشور، نهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران را برگزار مینماید.
پژوهشگاه هوافضا
این پژوهشگاه در سال ۱۳۷۹، با نام پژوهشکده هوافضا از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف انجام تحقیقات هوافضایی پایهگذاری شد که در سال ۱۳۸۳ به پژوهشگاه هوافضا تبدیل شد...
دانشکده مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران
گروه های مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا از سال 1373 بطور مستقل به عنوان زیر مجموعه ای از دانشکده فنی و مهندسی آغاز به کار نمودند. درسال 1387 به خاطر گستردگی فعالیت ها، تعداد زیاد دانشجو و اساتید و با توجه به زمینه های کاری مشترک، دانشکده مستقلی تحت عنوان دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا متشکل از این دو گروه تاسیس گردید.
بازار کار رشتهی مهندسی هوافضا در ایران
دانشآموختگان رشتهی مهندسی هوافضا دانشهای لازم در زمینهی آیرودینامیک، مکانیک پرواز، پیشرانش و سازهها و نیز طراحی و ساخت اجسام پرنده مانند هواپیما را بدست می آورند. یک مهندس هوافضا، افزون بر قابلیتهای گفته شده، توانایی کار بر روی آیرودینامیک خودرو، سازههای زمینی و دریایی، و نیز توربوماشینها را دارد.