شرکت بلو اوریجین (Blue Origin)
بلو اُریجین (به انگلیسی: Blue Origin) یک شرکت آمریکایی خصوصی فعال در زمینه هوافضاست این شرکت توسط بنیانگذار آمازون جف بزوس راه اندازی و دفتر مرکزی آن در کنت ایالت واشنگتن میباشد.
فعالیت اصلی این شرکت، پروازهای فضایی زیرمداری است.
اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا
یکی از مهمترين ويژگيهاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوريهاي نوین در زيرشاخههای آن است؛ كه علاوه بر خدمترسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم ميآورد.
دیجیکالا برگزار میکند: نخستین مسابقهی رباتهای پرندهی حمل کالا، تابستان 95
نخستین مسابقهی «رباتهای پرندهی حمل کالا»، زمستان 94 آغاز شد. پس از فراخوان اولیه، درمجموع 63 تیم از سراسر كشور در مسابقه ثبتنام کردند. تیمها پس از محکزدن آمادگی خود در پیشمسابقه، اواخر تابستان 95 برای قهرمانی در مسابقه رقابت خواهند کرد.
مرکز ملی فضایی ایران
ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی، دریایی، و همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیتهای مربوط به توسعه فناوریهای ریلی و جادهای، در قالب ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.
پیشرفتهترین موتور فضایی 250 ثانیه عمر دارد
پیشرفتهترین موتور فضایی جهان ساخت روسیه که در موشکهای دارای کاربریهای مختلف از جمله پرتاب موشکهای ماهوارهبر و حمل بار به فضا استفاده میشود، فقط 250 ثانیه عمر دارد و پس از آن از بین میرود.
ساخت پهپادی برای حمل خون و دارو
شرکت Zipline آمریکا پهپادهای را ویژه امور پزشکی طراحی کرده است که قادر به رساندن خون و ملزومات پزشکی به بیمارستانهای روستایی هستند ضمن اینکه از این پهپادها میتوان در مناطق صعبالعبور نیز برای انتقال تجهیزات پزشکی استفاده کرد.
برگزاری نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور صاحبنظران نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» را برگزار میکند. این نشست در روز سه شنبه، 28 اردیبهشت ماه در سالن همایشهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
سومین فرود موفقیتآمیز راکت رفت و برگشت شرکت بلو اورجین
هدف نهایی شرکت بلو اوریجین حمل گردشگران فضایی به ارتفاعات زیر مداری در کپسول راکت است که در آنجا می توانند از بی وزنی و دقایقی تماشای زمین قبل از بازگشت لذت ببرند. انتظار می رود که نخستین پرواز های سرنشین دار این شرکت سال آینده صورت گیرد و مسافرانی که هزینه سفر پرداخت کرده اند، می توانند از اوایل سال 2018 با این راکت پرواز کنند.
رونمایی روسها از نسل جدید سفینههای فضایی (+عکس)
روسها هم به تازگی اعلام کردهاند در آینده نزدیک نسل جدیدی از سفینههای فضایی مشهور به سایوز فضانوردان را به دورترین سیارات منظومه شمسی خواهد برد. گفتنی است، بر پایهی اعلام کارشناسان روسی قرار است این سفینه فضایی جدید در سال 2021 راه اندازی شود.
نرم افزار آموزشی توربین گاز (Oxford ATPL Gas Turbine Engines)
نرمافزار آموزشی توربین گاز Oxford ATPL Gas Turbine Engines نرمافزاری جامع و کامل است که از آن برای آموزش خلبان ها در اروپا استفاده میشود.