ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 6

ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوي فضايي، جديدترين نشريه علمي كشور است كه با تهيه آن از انواع مطالب، گزارش‌ها و تحلیل‌های جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوری‌های فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفت‌های این حوزه باخبر خواهيد شد.

رشته هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه‌اندازی می‌شود

بر اساس پیشنهاد سازمان صنایع هوایی ایران مقرر شد رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه اندازی شود و سازمان تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دانشگاه قرار دهد.

سیستم «دفاع سیاره‌ای» ناسا برای محافظت از زمین

ناسا برنامه جدیدی به نام «اداره هماهنگی دفاع سیاره ای» (PDCO) را راه‌اندازی کرده که به هماهنگی تلاش‌های ناسا برای تشخیص و ردیابی اشیاء نزدیک زمین (NEOs) و حفاظت از زمین در برابر خطرات بالقوه می‌پردازد.

ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 2، آذر 94

در اين شماره همچنين مطالبي همچون سفينه هاي عجيب ناسا، تغيير و تحولات سازمان فضايي روسيه، تلاش براي يافتن حيات در مريخ، مخابرات ماهواره اي نظامي و گزارش اختصاصي از نمايشگاه هوافضاي دبي منتشر شده است.

ماهواره نظامی روسیه پس از عملیات ناموفق قرارگیری در مدار، در جو زمین سوخت

ماهواره نظامی روسی «کانوپوس-اس.تی» که روز پنجم ماه دسامبر جاری پرتاب شده ولی از پایه موشک ماهواره بر سایوز جدا نشده بود، با ورود به جو زمین آتش گرفت و بطور کامل سوخت.

انتشار ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 1، مهر 94

شماره يك ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوري فضايي به مناسبت هفته جهانی فضا، با مطالبی جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوری‌های فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفت‌های این حوزه، منتشر شد.

برزیل ماهواره دفاعی به فضا ارسال می‌کند

دولت برزیل اعلام کرد که برای مقابله با ماهواره‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا که تلفن‌های «دیلما روسف» رئیس‌جمهور این کشور را شنود می‌کنند و به پست‌های الکترونیکی وی نیز دسترسی دارند، در سال 2016 ماهواره‌ای دفاعی به فضا ارسال خواهد کرد.

تقسیم سند فناوری هوافضا به 3 حوزه فضایی، هوایی و دفاعی

وی در ادامه به معرفی سند توسعه هوافضای کشور پرداخت و ادامه داد: در این سند حوزه فناوری هوافضا به سه حوزه فضایی، هوایی- هوانوردی و دفاعی تقسیم شده که در ذیل هر حوزه یک ستاد به همین نام فعال است و امور مربوط به آن حوزه را پیگیری می‌کند و همه این ستادها موظف به ارائه گزارش عملکرد سالانه خود به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور هستند.

جزئیاتی از ماهواره فجر/ مروری بر 4 مدارگرد ایرانی


ماهواره فجر که پس ماهواره های 'امید' ، 'رصد' و 'نوید' چهارمین ماهواره ایرانی در مدار زمین محسوب می شود که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و شرکت صنایع الکترونیک ایران ساخته شده است و مرکز هدایت و کنترل عملیات فضایی کشور به کمک شبکه ایستگاه‌های زمینی بومی عهده دار پشتیبانی و نظارت بر عملیات بهره برداری ماهواره فجر است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری